Hotell i Donoratico i Toscana

Hotel Bambolo

 
Hotel Bambolo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Bambolo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Donoratico här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Bambolo har en lång och spännande historia bakom sig. Det uppstod som en krog redan 1754 och då hette det Casalone dell’Osteria del Piano di Castagneto och byggnaden har nu alltså i över 260 år huserat gäster.

I dag är det inte längre så många handelsresande och boskapsdrivare som en nyare form av vägfarare som bor här, nämligen cyklister. Hotel il Bambolo mottar varje år tusentals cyklister ute på lång tur då dess läget är också ideellt då man här kan välja att cykla längst kusten och därmed ha de långa fina landsvägarna att cykla på eller in i landet var det finns backar och små stigar. Hotellet har även goda möjligheter att förvara cyklarna och om kvällen kan man njuta av maten på restaurangen mittemot. Där har man föresten också de goda viner från det närliggande Bolgheri på vinkortet och för ovanlighetens skull kan du även få dyra droppar per glas.

Läs mer om Hotel Bambolo

Hotellet har över 41 rum som alla har aircondition, satellit-tv, eget badrum samt minibar.Om du kommer på cykel och inte tycker att dagen gett tillräckligt så finns här även ett fitness rum men de flesta kommer nog att föredra poolen om turen inte går de två kilometerna till stranden vid Marina di Castagneto Carducci? Hotellets enda svaghet är egentligen dess läge för även om det ligger bra till med stranden nära, kullarna och mycket annat så ligger det även mycket nära en ganska trafikerad landsväg. Så om ni har barn med så ska ni vara säkra på att de inte springer omkring oövervakade.

Dölj texten
 
 
search map