Agriturismo i Diecimo i Toscana

Casale Lucente

 
Casale Lucente är inte tillgänglig i dagsläget
Casale Lucente är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Diecimo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När du kör norrut från Lucca kommer du efter 16 km. till Diecimo, en trevlig by som är allt annat än präglat av turister. Här är vackert i dalen mellan bergen och då det finns tågstation i byn (ca. 2 km) kan man komma till Lucca på mellan 15 och 20 minuter.

Perfekt placering

Det vackra gamla huset är uppdelat i tre lägenheter, varav ägarna till och från bor i den ena. Huset ligger på en lugn liten väg omkring 800 meter från centrum och endast 200 meter från den spännande kyrkan Pieve di Diecimo från 1100-talet. Det är ca. 600 meter till närmaste restaurang. Huset är pittoreskt och välskött på ett charmerande sätt och trädgården är även fint omhändertagen. Härute finns det gott om plats, fler bord och stolar än här finns lägenheter (så gästerna kan välja det som passar dem bäst), en stor grill, flera olivträd, vacker utsikt till bergen och en 10 x 16 meter stor pool (150 cm. djup) omgiven av solstolar och parasoller.

Läs mer om Casale Lucente

Trerumslägenhet Ambra med 3 sovplatser
- Lägenheten är 75 m² stor och det är svårt att beskriva den till fullo. Den ligger i tre plan med ingång på första våningen och hellre än att prata om tre rum måste vi nog säga ett rum med två loft. Du kommer in på första våningen var du finner uppehållsrum och separat kök med fyra gasplattor, kylskåp och liten ugn. Från uppehållsrummet går en snäv och brant spiraltrappa upp till andra våningen var det finns en bäddsoffa för en person, satellit-TV, ett badrum med ett praktfullt badkar och toalett samt utgång till en övertäckt terrass (ca. 2 x 4 meter). Så går turen igen upp på spiraltrappan till tredje våningen var det finns en dubbelsäng och utgång till en terras helt samma som på våningen under. Ingen dörr skiljer rummen, men man har ändå känslan av helt separata rum. Lägenheten har dessutom en tvättmaskin.

Trerumslägenhet Azzurra med 4/6 sovplatser
- Lägenheten är 60 m² stor och ligger på en hög första våning (13 trappsteg upp). Den består av entré, uppehållsrum med bäddsoffa för två och TV, kök med fyra gasplattor, liten ugn och kylskåp, sovrum med två enkelsängar (utan fönster men med ljusinfall från murat glasfönster i uppehållsrummet), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har bjälkar i taket medan golven är en lustig blandning av trägolv och terracotta. Gästerna i denna lägenhet kan använda ett av borden i trädgården eller på terrassen. Lägenheten har satellit-TV och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map