Villa i Dicomano i Toscana

Villa Consigli

 
Villa Consigli är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Consigli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Dicomano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna självständiga vill ligger i det nordöstliga Toscana, där luften är lika frisk och ren som turisterna är få. Den ligger på en kulle, så man får fullt njuta av den häliga utsikten. Den lilla landsby Corella ligger endast 800 meter bort men för att handla ska man till Dicomano som ligger 9 km. härifrån.

Villans trädgård på 5.000 m² har staket hela vägen runt så barnen kan leka fritt. Här finner man även diverse trädgårdsmöbler, grill och naturligtvis en pool på 7 x 4 meter som är helt din egen så länge du bor här.

Läs mer om Villa Consigli

Villa med 7 sovplatser
Villans 140 m² ligger alla på första våningen. Den består av stort uppehållsrum med kamin och kokvrå (fyra gasplattor, ugn, kylskåp och kaffemaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, en toalett samt badrum med dusch och toalett. Villan är även utrustad med tvättmaskin, satellit-TV och stereoanlägg. I köksavdelningen finns tvättmaskin, kylskåp, 4 gasplattor, ugn och kaffemaskin.

Dölj texten
 
 
search map