Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mest populära städer i Det östra Toscana

Alla städer i Det östra Toscana

När man beger sig österut finner man för det mesta ganska få turister och därför också lägre priser på det mesta än i de centrala delarna av Toscana.

Här, ibland dalar och backar finns mycket att se och utforska, men de flesta föredrar att bo mellan Siena och Florens de första gångerna de besöker området: Det är dyrt, härligt och välbesökt!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Stor variation från nord mot syd

Den norra delen av Östtoscana heter Mugello och till denna vackra dal drog sig en gång Florens rikaste familjer tillbaka för att undgå den tryckande värmen under sommaren. Idag är naturen fortfarande i stort omfång oberörd då många av de bästa vinerna kommer från den nedre delen, det så kallade Chianti Rufina.

Längre ner kommer man till dalarna Val d'Arno, Val di Chiana och Casentino som alla har mycket att erbjuda. Ju längre österut man kommer, ju färre andra besökare möter man. Samtidigt kommer man också längre bort ifrån de större väggarna som leder till Toscanas centrala delar.

I den södra delen av området ligger städer som Arezzo, Castiglion Fiorentino och Cortona som alla består av spännade byggnader, goda restauranger och många sevärdheter. Cortona är den mest berömda och besökta trots att Arezzo är den största och på flera område den mest spännande. Samtidigt är den lilla pärlan Castiglion Fiorentino helt oupptäckt.

Läs mer om Det östra Toscana

Dölj texten
 
 
search map