Omdömen från Agriturismo Valliferone

 
Agriturismo Valliferone är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Valliferone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Crespina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Valliferone

Läs personliga omdömen av Agriturismo Valliferone som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Valliferone. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett fantastigt fint ställe, jättetrevlig och hjälpsam personal. Vi hade bara svårt att hitta men det kan bero på oss själva, vi var trötta efter att haft ett missöde på autobahn dan innan och kört över hundra mil. Men vi kom fram ca:22 och Donatella väntade på oss!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 7 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Joakim med sällskap från Vellinge i Sverige bodde på Agriturismo Valliferone i Crespina från den 23. till den 30. juni 2007.

Hej! Jag svarar gärna kort på dessa frågor.
Cortellazzo: Var staden och området trevligt? Ja, mycket bra läge. Lugn och stillsam by med bra badmöjligheter. Nära till mycket äventyr. Har boendet levt upp till era förväntningar? Läget bra men stugan var inte fräsch. Det luktade mugg och det fanns mycket myror på stället. Förmodligen sommarens första semstervecka?? Behov av renovering! Har ni tips till nästkommande? Inget direkt. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Dåliga på engelska, svenska priser på mat men väldigt god mat. Mycket fisk och skaldjur. Trevlig befolkning/personal.

Crespina: Var staden och området trevligt? Området var kanon och läget helt perfekt. Har boendet levt upp till era förväntningar? Över förväntningarna. Toppenboende med bra läge. Har ni tips till nästkommande? Läs in er på aktiviteter i området, lätt att missa för det händer väldigt mycket. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? Som sagt kanon boende med mycket trevlig personal. Lite svårt med besök på vingårdar, inte så lätt som man trodde. Om detta beroede på bristande italienska eller dålig skyltning vet vi inte. Vi är mycket nöjda med er respons och hjälp! mvh // Joakim Engbe

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map