Agriturismo i Crespina i Toscana

Agriturismo Valliferone

 
Agriturismo Valliferone är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Valliferone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Crespina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Valliferone ligger härligt centralt i Toscana med nära till Pisa, Lucca, Florens och många andra spännande städer. Gården ligger dessutom på behagligt avstånd från de sköna sandstränderna.

För de som vill kombinera en lugn semester i den toscanska naturen med trevliga utflykter är Valliferone ett utmärkt val. Den sköna miljön runt omkring gården gör stället idealiskt för avkoppling, långa promenader eller en tur med mountain-biken. Närmaste restaurang ligger endast 1,5 km bort och ännu fler finner man i själva Crespina och i Cenaia, men även på landet omkring dessa städer.

Läs mer om Agriturismo Valliferone

Det finns totalt 8 snyggt inredda lägenheter som alla är inredda med traditionella terracotta golv, trä balkar i taket och marmor från Carrara. Alla lägenheter är olika inredda och bär namn från något träslag samt har egen uteplats med bord och stolar. Lägenheterna är även utrustade med wi-fi internetförbindelse.

I anslutning till huset finner man den härliga poolen med tillhörande solstolar och en fantastisk panoramautsikt. Poolen är utrustad med en barnavdelning samt jacuzzi för de vuxna. Dessutom finns det stora gräsarealer med lekplats för barnen samt grillplats.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Valliferone

Dölj texten
 
 
search map