Villa i Cortona i Toscana

Villa San Biagio

 
Villa San Biagio är inte tillgänglig i dagsläget
Villa San Biagio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa San Biagio ligger ca. 5 km utanför den trevliga och världskända staden Cortona, var den karga kanten av Cortona berget möter den frodiga och breda Chianadalen. Omkring huset finns en skuggig trädgård med höga pinjeträd, var man har konstruerat en stor swimmingpool (7 x 14 meter).

Villa San Biagio med 8/10 sovplatser (ca. 170 m²):
- Huset är fördelat på två våningar med en totalyta på ca. 170 m², och utrustad med tvättmaskin, diskmaskin samt egen värmeanläggning.

Läs mer om Villa San Biagio

- första våningen: från den stora portico med bord och stolar har man ingång till huset, var man hittar ett stort uppehållsrum med öppen spis, matkök, badrum med toalett och dusch samt läsrum med dubbel bäddsoffa. Nedför några trappsteg har man dessutom ett rustikt kök med utgång till trädgården på swimmingpoolens sida.
- andra våningen: här finns två sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och badkar. Några få trappsteg högre upp ligger det ännu ett sovrum med dubbelsäng och privat badrum med toalett och dusch, samt utgång till hustets stora panoramiska terrass.

Närmaste inköpsmöjligheter ligger ca. 3 km från huset. I Cortona (5 km) finns det alla inköpsmöjligheter du kan tänkas önska, matställen för alla smaker och plånböcker samt ett livligt centrum, som besöks av många turister, som kommer hit för att njuta av utsikten över Trasimenersjön.

Dölj texten
 
 
search map