Villa i Cortona i Toscana

Villa Ruffignano

 
Villa Ruffignano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Ruffignano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna praktfulla byggning har historia tillbaka sedan 1500-talet och utvändigt så är det väldigt lite som är förändrat. Inomhus har däremot ägarna försökt att kombinera originella material med dagens bekvämlighet såsom diskmaskin, tvättmaskin, centralvärme och pool.

Detta ställe ligger i bergen över Cortona mellan skogarna, som är präglat av kastanjer och ekträd, vilket lockar till korta och långa promenader. I den stora trädgården finns en 12 x 6 m stor simbassäng som står till gästernas förfogande.

Läs mer om Villa Ruffignano

Villan är välmöblerad och den harmoniska balans mellan det autentiska och bekvämlighet är perfekt. Det råder frid och ro i stor mängd. För inköp, restauranger och bar kan man köra 7 km bort.

Villa med 16 sovplatser:
- är ca. 450 m² stor och är på tre plan. På bottenvåningen finns vardagsrum med kamin, en stor matsal och ett välutrustat kök samt WC. På första våningen finns ännu ett vardagsrum med kamin, kök, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch i en suit, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med WC och badkarl. På andra våningen finns ett allrum med kamin och kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng, ett loft med två enkelsängar, badrum med WC och dusch i en suite. Ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med WC och dusch i en suite och ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med WC och dusch på loftet.

Dölj texten
 
 
search map