Semesterbostad i Cortona i Toscana

Villa Petrischio

Utsikt från barens terrass
 
Villa Petrischio är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Petrischio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Petrischio är en ståtlig gammal villa som ligger på en egen liten backe i slutet av en lång pampig allé av cypresser. Och det är lätt att känna sig ödmjuk, när man står längst ner och blickar upp mot villan, som tornar upp på toppen. Bara utsikten är värt resan.

Föredömligt välskött

Det är inte bara utsikten, som imponerar på Villa Petrischio och det är faktiskt svårt att sätta ett kritiskt finger på något.

Även du kommer att med stor sannolikhet, vid din ankomst, känna av den bra servicenivå som råder och den väl underhållna omgivningen, såväl inomhus som utomhus. Och servicen håller i sig även under lågsäsong då många andra ställen går på sparlåga. Det bör då också nämnas att det ofta hålls bröllops bjudningar och andra festligheter här, då utsikten, den höga service nivån och den vackra omgivningen lockar folk från när och fjärran.

Läs mer om Villa Petrischio

Vad du önskar, ska du få

Villa Petrischio består utöver den imponerande huvudbyggnaden av ett antal tidigare byggnader och bostadshus samt ett litet kapell. Här finns några hotellrum, men också tre väldigt vackra lägenheter (se nedan). Vi talar med andra ord, om en gammal gård, som i dag omfattar hotellverksamhet av bästa slag. Du finner därför alltid en omsorgsfullt rengjord pool, varifrån man har en sagolik utsikt över landskapet, med solstolar och parasoller. Och här är det självklart att du får gratis badhandduk, vilket är ovanligt på de flesta andra ställen. Bredvid poolen ligger restaurangen, som är prisad i en mängd gastronomiska guideböcker. Utsikten från den och från dess separata glas paviljong, är i sig nog för att ta en måltid eller två i den.

Välmöblerade och bekväma lägenheter

Plats är det inte ont om, ja det är ingen överdrift att påstå att lägenheterna här är dubbelt så stora som lägenheter med samma antal sovplatser på många andra ställen. Inredningen är också det i en annan typ, än vad man vanligtvis ser i lägenheter på den toscanska landsbygden: det är inte rustik, utan påminner mer om vad man finner i ett bättre fyrastjärnigt hotell. Komforten är även den på topp: Alla lägenheter har wi-fi, aircondition, läckra köksfaciliteter med alla tillbehör och vackra badrum. Som något helt ovanligt har lägenheterna även privata parkeringsfaciliteter i det underjordiska garaget! Men här finns också en vanlig parkering nedanför lägenheterna.

Hotellrum av hög klass

Villa Petrischio har även 18 rum som kort och gott kan beskrivas enligt överskriften. De är nämligen ytterst rymliga och välinreddam, och de har alla som en självklarhet bred dubbelsäng, aircondition, eget badrum (med hårtork), förvaringsbox, flatscreen-tv och minibar. De är fördelade med nio på andra och tredje våningen i den gamla byggnaden samt nio i de gamla sidobyggnaderna där man tidigare hade boskap.

Lägenheterna på Villa Petrischio

Tvårumslägenhet Merlino med 2/4 sovplatser

Lägenheten är ca 90 m² stor och ligger på första våning. Den består av ett uppehållsrum med bäddsoffa till två personer och eldstad, separat kök (gashäll, ugn, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och kylskåp), sovrum med dubbelsäng och badrum med jacuzzi-badkar ochtoalett. Lägenheten har egen trädgård med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet Artù med 4/6 sovplatser

Lägenheten är ca 120 m² stor och ligger på första våning. den består av två uppehållsrum en suite en bäddsoffa för två personer, öppet kök (gashäll, ugn, diskmaskin, kaffemaskin, brödrost och kylskåp) eldstad, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med jacuzzi-badkar och toalett. Lägenheten har en egen trädgård med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map