Villa i Cortona i Toscana

Villa Orto degli Olivi

 
Villa Orto degli Olivi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Orto degli Olivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta pittoreska hus ligger på 700 meters höjd över havet och långt ute på landet. Luften är frisk, naturen storslagen och garanterat utan trafiklarm. Det skulle i så fall vara fåglarna och de andra djuren i skogen som skulle störa. Vi befinner oss i en gammal lada, totalrenoverad, som är en del av den gamla egendom varifrån bostäderna Biancospino och Casa Silena är en del av. Ägaren bor i grannbyggnaden.

Den gamla ladan framstår idag som en charmerande och stilfull bostad där man ser alla de typiska drag för toscanska byggningar på landet såsom bjälkar i taket, terracotta på golvet, karakteristiska valv osv. Möblemanget är fint valt och passar vackert in i byggnadens stil. Framför huset ligger en liten trädgård med bord, stolar och en flott utsikt med en pool på 8 x 4 meter.

Läs mer om Villa Orto degli Olivi

Villa med 8 sovplatser (120 m²):
- Villan ligger på två våningar. På första våningen finns uppehållsrum med kokvrå, diskmaskin och öppen spis, sovrum med dubbelsäng samt badrum. Man går upp på en trätrappa till ännu ett badrum. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng, varav det ena har eget badrum, och ett sovrum med två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map