Villa i Cortona i Toscana

Villa Mezzavia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Mezzavia är ett bra exempel på ett traditionellt toskanskt hus. Här pratar vi solida byggmaterial i vacker sten, enkla och raka linjer, rymliga rum och ett härligt läge. En tillhörande trädgård är ett stort plus liksom den privata utomhuspoolen. Huset som tillhör gården Agriturismo Le Capanne var tidigare ett stall och lantbrukarhem.

Avslappning och spännande utflykter

Toscanas underbara landskap är en stor orsak till att många väljer att återkomma år efter år. Det tillsammans med god mat där lokala råvaror är basen och recepten traditionella. Från Villa Mezzavia kan du inte bara utforska allt det som Toscana har att erbjuda utan även den intilliggande regionen Umbrien. De bästa av två världar helt enkelt.

Läs mer om Villa Mezzavia

Villa med privat pool

Huset, på 300 m² kan ta upp till 10 personer och har en privat pool (6+x12 m och ett djup på 1,35 m) omgiven av en grön trädgård med flera skuggiga platser om så önskas. Här kan du tillbringa avslappnade stunder och njuta av dina måltider runt ett stort trädgårdsbord.

Till huset hör en parkering och du har här aircondition och Wi-Fi. Köket är utrustat med diskmaskin och ugn samt diverse husgeråd. Dessutom finns det tvättmaskin och strykfaciliteter.
Som gäst i villan har du tillgång till receptionen på Le Capanne och det är där du checkar in. På förfrågan kan du delta i de aktiviteter som finns på gården. Hör bara med receptionen när du checkar in.

Villorna på Villa Mezzavia

Villa m. privat pool

Bottenplan finns ett stort allrum med öppen spis, ett kök, matrum, ett sovrum och ett badrum med dusch. En trappa upp finns 3 sovrum med dubbelsäng och 2 sovrum med enkelsängar samt 3 badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map