Omdömen från Villa Le Celle

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Le Celle

Läs personliga omdömen av Villa Le Celle som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Le Celle. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt läge

Underbart hus med fantastiskt läge. Bra pool, fina parkeringsmöjligheter, behagligt gångavstånd till Cortona. Lugnt ställe.
Mycket vänligt mottagande av Susanna, som även talade bra engelska och på det hela taget var mycket hjälpsam.

Cortona som semester-destination

Villa Le Celle
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Tack till Susanna
Placering, Placering

Nära till inköpsställen och restauranger
 
Själva boendet på Villa Le Celle
Villa med 8/10 sovplatser

Var är de 2 sista?
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 6 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Ett härligt, lugnt och autentiskt hus med stor pool och ovanligt praktfull utsikt över dalen. Endast 10-15 minuters gång från den vackra gamla staden Cortona. Stora rum, bra sängar och stort kök. Därtill kommer en mycket vänlig värd som reagerar snabbt vid eventuella fel.

Cortona som semester-destination

Villa Le Celle
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Le Celle
Villa med 8/10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 9 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lämpligt för familjesemester

Villa Le Celle är ett gammalt hus (kloster) och ligger mycket vackert med en skön swimmingpool, där hela familjen, stora som små, verkligen kan gotta sig. Huset är ok inrett, så som italienska hem nu är, badrummen är fina, och köket fungerar även om porslinet bör ses över.
Huset ligger nere på en mycket smal grusväg, men när man väl har vant sig vid den så går det. Det tar för övrigt bara en kvart att promenera in till staden, som är mycket charmig med trevliga restauranger och kaféer.
Om möjligt rekommenderas att anlända till huset medan det är ljust. Vi kom mitt i natten på grund av diverse förseningar med flyg och utlämning av hyrbilar i Rom, så vi var trötta. Vi visades runt i huset för att få grepp om elektriska installationer och skaffa oss en överblick över faciliteterna. I ett av rummen var en liten – mycket liten – skorpion det första vi såg. Den avlägsnades snabbt, men det var inte den bästa starten. Uthyraren beklagade och bedyrade att det inte var ett vanlig problem. Och det var det inte heller. Men kom ändå om dagen, om möjligt, för att få en bättre start.
Det finns fyra fina sovrum med plats för 8 vuxna. Dessutom två soffor i andra rum, som är mer som allrum.
Utsikten är fantastisk och området mycket idylliskt. Kan varmt rekommenderas.

Rekommendationer till andra gäster

Tänk på att om du hyr en bil från Roms flygplats, så kan det vara mycket lång väntetid innan den lämnas ut. Vi var tvungna att vänta i 3 timmar. Se även ovan.

Villa Le Celle
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Le Celle
Villa med 8/10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 6 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vilken fantastisk vecka i Cortona!

En toppenvecka i Cortona och i Villa Le Celle! Rent och fräscht med alla bekvämligheter. Promenadavstånd till mysiga byn Cortona där det fanns både butiker, restauranger och ett härligt folkliv. Den egna poolen blev vår naturliga samlings- och matplats. Härifrån hade man en fantastisk panoramautsikt över dalen och det toscanska landskapet, kvällstid kändes utsikten nästan lite magisk. Nära till sevärdheter i Florens och Siena. Tack In Italia för superbra service!

Rekommendationer till andra gäster

Vi flög till Pisa och hade hyrbil. Ca 2h bilresa till Cortona.

Villa Le Celle
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Le Celle
Villa med 8/10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Bedömning av Villa Le Celle

Cortona som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Eva med familj från Bromma i Sverige bodde på Villa Le Celle i Cortona från den 19. till den 26. maj 2012.

Vi trivdes bra i Villa le Celle. De 3-4 första dagarna hade vi regn och kyla. Det var väldigt rått inomhus eftersom vi inte hade någon värme, men husvärden erbjöd sig att sätta på värme mot betalning. Då blev det meddetsamma behagligare. Sedan kom sol och värme och vi kunde njuta vid polen och av utsikten. Sängarna var vi nöjda med, varken för hårda eller för mjuka. Den medeltida staden Cortona besökte vi nästan varje dag där vi schoppade och åt lunch.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn

Hej. Som vanligt var Italien underbart. Flög till Rom där det var lite kaos när vi skulle hämta ut vår hyrbil. De hade nämligen slut på bilar, men efter en och ½ timme kunde vi lämna flyglatsen. Resan till Cortona gick snabbt då man kör A1 nästan hela vägen. Väl framme i Cortona ringde vi upp uthyraren som kom inom 10 minuter. Han tog med oss in på väldens minsta väg och fram till ett hus med Gudomlig utsikt. Vi har hyrt hus i Italien två gånger förut men det slog alla förväntningar. Vilken utsikt! Flera kvällar åt vi middag ute vid poolen och tittade ut över det Toscanska landskapet. Till själva byn var det en promenad på ca 15 min efter en trevlig liten grusväg. På natten rekommenderas en ficklampa även om alla tusen lysflugor gjorde sitt för att lysa upp.
Cortona är en härlig liten stad med flera bra resturanger. På stora torget finn en liten trevlig vinbutik med trevlig personal, där vi smakade oss igenom ett antal viner. Handlade mat gjorde vi på Coop butiken i den större staden nedanför Cortona. Där fanns färsk fisk och ett bra utbud av charkvaror. På grund av att huset var så fint och byn var mysig så blev det mindre utflykter än vi tänkt oss. Det för vi ta vid nästa besök i Italien. Tack för bra service.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 9 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 6 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Eva med famlij från Stockholm i Sverige bodde på Villa Le Celle i Cortona från den 16. till den 30. juni 2007.

Vi här verkligen nöjda med vår Cortona-resa. Huset var bättre än väntat (villa Le Celle), läget fantastiskt. Det var ett nöje att gå den korta promenaden in till Cortona varje dag. Trevligt värdpar som kom varannan dag och skötte poolen samt var allmänt behjälpliga. Om vi ska hitta något som kunde förbättras är en större kaffebryggare samt tvättlina för badlakan/tvätt.
Vägbeskrivningen missförstod vi när vi kom till Cortona, den kan behövas vara mer detaljerad. Vi är mycket positiva till allt researrangemang samt kontakten med er. Hoppas att vi snart kan hyra igen för det har verkligen givit oss mersmak att semestera så här.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 10 Vuxna
Namn
Cia med familj från Partille i Sverige bodde på Villa Le Celle i Cortona från den 9. till den 16. september 2006.

Jo vi är mycket nöjda med vår vistelse i Toscana och vi är också nöjda med In-Italias beskrivning av huset, etc. Huset var fräscht och fint och det ligger fantastiskt vackert med milsvid utsikt över Cortona och dalen nedanför. Trädgården är välvårdad med olivträd och fikonträd; swimmingpoolen var kanonfin och ägaren kom och gjorde ren den varannan dag. Det finns fina promenadstigar i området och vi kan varmt rekommendera en till klostret Le Celle som tar emot besök, och en annan till Cortona – gärna via den stora kyrkan lite högre upp, St. Margeritha.
Hela området är fantastiskt vackert och en kulturskatt – med spår från etruskerna och många medeltida byar, borgar och kyrkor. Det är också lätt att hitta god mat i butiker eller marknader och bra
restauranger. Mötesplatsen med ägaren var lite knepigt beskriven. Men det löste sig – vi ringde när vi insåg att vi kommit för långt och ägaren kom direkt. (Det finns en stor parkeringsplats nedanför den nedersta/första ingången i ringmuren till Cortona – kanske är det lättare att ses där.) Den sista vägsnutten fram till huset var ganska eländig – vi brukade inte åka fler än två i bilen, annars slog botten i.
Men den var inga större problem – kanske var också den vägen från medeltiden... Det var trevlig att ha kontakt med er – tack för ett bra jobb!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map