Villa i Cortona i Toscana

Villa Il Melograno

 
Villa Il Melograno är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Il Melograno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Il Melograno ligger cirka 1 km från Montecchio, var de närmaste inköpsmöligheterna finns och det är cirka 3 km till närmaste matställe. Flera butiker och matställen finns i fina Cortona, var du kan räkna med lite liv och fin utsikt till Trasimenersjön. Det är dessutom inte längre än 18 km till det överraskande fina Castiglion Fiorentino och flera sevärdheter och trevliga stadskärnor ligger med ungefär samma avstånd.

Det är tal om en nyuppförd villa byggd i modern stil. Villan ligger i lugna omgivningar och har tillgång till en trädgård med simbassäng och grill. Husets ägare bor precis i närområdet, varför det alltid finns någon i närheten ifall det skulle behövas.

Läs mer om Villa Il Melograno

Villa med 10 sovplatser
Villa Il Melograno är på cirka 240 m² och fint möblerad. Den är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och egen värmeanläggning.
- På första våningen finns stort uppehållsrum med kokvrå och traditionell öppen spis, uppehållsrum med soffarrangemang och fin stenspis (denna bör inte användas) samt badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet har man tillgång till en övertäckt terrass ut till trädgården med trädgårdsmöbler.
- På andra våningen finns en läshörna med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng samt privat badrum med badkar, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map