Villa i Cortona i Toscana

Villa Francesca

 
Villa Francesca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Francesca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Slå dig ner på Villa Francescas stora veranda och njut av den friska luften. Här bor du mitt i en äkta toscansk grön oas på gränsen till Umbrien, i närheten av Cortona. Bara 8 km från staden finner du ro från vägar, stök och stress. Du har också möjlighet till att besöka flertalet kända kulturstäder om du så önskar, då du är mindre än en timmes biltur från flera av dessa.

Ditt hem på kullarna

Ett fint, lantligt område bebott av några få italienska familjer, en grusväg som skiljer dig från resten av grunden och ett hus gömt bland träden: detta är en del av din semester på Villa Francesca, beläget i lugn och ro på en liten plats utanför Cortona. Omgivet av grönska erbjuder huset lantlig charm och praktisk närhet till en restaurang och en liten matbutik (ca. 1 km) - ett perfekt tillfälle att njuta av toskanskt vin och bröd utan att behöva köra efteråt. Spendera dagar fyllda med sol i egendomens stora trädgård (1500 m²), njut av en bra bok i hängmattan i skuggan av olivträden, eller i solen vid poolen (6 x 12 m, 130-230 cm djup). Du kommer garanterat spendera större delen av din tid utomhus i den fantastiska omgivningen. Det autentiska och traditionella italienska levnadssättet finner du i trädgården på Villa Francesca i form av en vedugn och grill. Laga goda rätter med lokala råvaror och servera härligheterna till hela familjen medan solen går ner.

Skönhet och komfort mellan Toscana och Umbrien

Om du tycker om god mat är du nog också nöjd över att ha tillgång till ett bra kök med diskmaskin, ugn, kylskåp, frys och till och med en amerikansk kaffemaskin! Inne i huset hittar du mer moderna bekvämligheter, som aircondition på första våningen, wi-fi, strykjärn, stereo och tvättmaskin. Villa Francesca ger dig maximal komfort för avslappnande dagar i Toscana. Bli bekant med området i ditt eget tempo, efter lata sommarmorgnar eller italienska eftermiddagslurer. Åk på utflykter i området - något som är oundvikligt då du är endast 35 km från de vackra städerna Arezzo och Siena. Lite längre bort (ca. en timmes bilfärd) ligger vackra Florens och väntar på dig. Vi rekommenderar dock att ta tåget dit (8 km från tågstationen i Camucia) för att undvika köer och jakten på parkeringsplatser.

Villan på Villa Francesca

Villa med 6/8 sovplatser (120 m²)

Villan mäter ca. 120 m² och är fördelad på två våningar. På första våningen finns det en stor veranda med franska dörrar, möblerat med bord, stolar och en soffa. Där finns också ett kök, ett vardagsrum med dubbelbäddsoffa, samt ett badrum med dusch och toalett. Loftet, med tillgång via en trätrappa från köket, varierar i takhöjd (160-240 cm). Här finns också ett badrum med dusch. Husets kök är utrustat med gasspis, ugn, kylskåp, frys, diskmaskin, brödrost och kaffekokare. I övrigt finns det wi-fi, tvättmaskin, strykjärn och aircondition på hela första våningen.

 
 
search map