Hotell i Cortona i Toscana

Villa di Piazzano

 
Villa di Piazzano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa di Piazzano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa di Piazzano är en imponerande villa belägen på sluttningarna mellan Cortona och Trasimenersjön. Villan med sina eleganta rum och utrymmen är av högsta standard och ligger i stämningsfulla omgivningar!

Sista biten fram till villan består av en allé av cypresser på båda sidor av grusvägen. Villan blev byggd som adelsresidens av kardinalen Passerini som härskade över Cortona och bidrog till stadens arkitektoniska och kulturella utveckling. En diplomatfamilj tog över och renoverade villan år 2000.

Läs mer om Villa di Piazzano

Villan är omgiven av en välskött trädgård på den ena sidan och en stor privat park på den andra. I trädgården bakom huset finns också en pool där det är möjligt att ta ett svalkande dopp.

Precis som man kan förvänta sig av en gammal byggnad så ser inget rum likandant ut. Antika möbler och en smakfull inredning gör att alla trivs här. Alla rum är utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, telefon och badrum med dusch eller badkar samt toalett.

Frukosten serveras antingen i frukostmatsalen på bottenvåningen eller i trädgården under de stora träden där solljuset precis lagom tränger igenom under morgon timmarna. Här finns dessutom reception och parkeringsplats.

Vi rekomenderar detta ställe åt par och familjer som letar efter en storslående upplevelse av det klassiska Toscana som vi känner från Renässansens historia och litteratur. Utflykter och goda restauranger finns det gott om i närheten och om kvällen kan man glatt återvända till sin härliga och högt belägna semesterbostad. Numera går det även att äta på ställets egen restaurang.

Dölj texten
 
 
search map