Agriturismo i Cortona i Toscana

Rosa dei Venti

 
Rosa dei Venti är inte tillgänglig i dagsläget
Rosa dei Venti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vid Cortona, i den fina Chiana dalen, som är full av efterlämningar från etruskerna, och var borgen Montecchio Vesponi ligger tillsammans med medeltidsstäderna Castiglion Fiorentino och Lucignano, hittar man Rosa dei Venti.

Gården har tillhört familjen Micheli sedan 1900 och drivs nu av den fjärde generationen. Gårdens placering i ett typiskt lantbruksområde på kullsluttningen ger ideala förhållanden för plantering av druvor och vin, oliver, vete, meloner och solrosor.

Läs mer om Rosa dei Venti

Huset som är från 1700-talet renoverades nyligen av familjen Micheli och gjordes då om till semesterhus. Under renoveringen har man tagit stor hänsyn till de originala strukturerna, och runtom huset finns en stor fin trädgård med cypresser och olivträd. I trädgården finns också en fin swimmingpool, varifrån man har en härlig utsikt över de soliga markerna.

I Creti stad finns det endast en liten bar / café. Närmaste inköpsmöjligheter finns i Fratticciola, 2 km bort. För restaurangbesök får man köra antingen till Foiano della Chiana (6 km) eller till Cortona (10 km). I båda städer finns det rikliga möjligheter att uppleva det lokala köket och viner. Känner man för att äta på en agriturismo, så finns det en 4 km från Rosa dei Venti.

Huset är uppdelat i tre stora lägenheter, och det finns en fin lägenhet i den gamla ladan samt i det gamla torkrummet. På första våningen i huset finns ett stort uppehållsrum. För gemensam användning finns det en träugn och en grill. Det finns mountainbikes att hyra. Bara 500 meter från gården finns det en tennisbana, och det är möjligt att rida 3 km och spela golf 7 km från gården.

Lägenheterna är alla olika inredda med typiska rustika trämöbler och samtliga har spännande tak med stora träbjälkar. Till alla lägenheter hör en möblerad terrass, var man kan äta frukost och middag.

Lägenheterna på Rosa dei Venti

Trerumslägenhet Scirocco

ligger på första våningen med egen ingång och har sovplats för 4 personer. Den är ca. 65 m² och består av uppehållsrum /matrum med öppen spis, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch.

Trerumslägenhet Grecale

är ca. 65 m² och ligger på första våningen. Den har egen ingång, uppehållsrum/matrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch. Här finns det totalt 4 sovplatser.

Fyrrumslägenhet Maestrale

är ca. 140 m² med god plats till 6 personer. Det är en stor lägenhet, som ligger på andra våningen och har egen ingång tack vare en utvändig trappa, stort uppehållsrum med öppen spis, kök, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med badkar och toalett.

Dependance Libeccio

är ett självständigt stenhus på ca. 50 m² med god plats för 2 personer. Det består av uppehållsrum/matrum med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch.

Dependance Aliseo

är ett sjä´lvständigt trähus på ca. 80 m² med sovplats för 4 personer. Det består av uppehållsrum/matrum med öppen spis, kök, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar och eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map