Villa i Cortona i Toscana

Il Grappolo Blu

 
Il Grappolo Blu är inte tillgänglig i dagsläget
Il Grappolo Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Grappolo Blu ligger vid slutet av en liten väg i de fina och mjuka kullarna utanför Cortona.

Här hittar vi ett litet, men smakfullt inrett hus, som är uppdelat i två lägenheter. Vid huset finns en fin pool med solterrass möblerad med bekväma solstolar och paviljonger. En stor och grön trädgård omger hela huset.

Läs mer om Il Grappolo Blu

Vid ingången till egendommen, cirka 100 m från huset vid poolen hittar du restaurangen. För en dansk är namnet på denna gård densamma som namnet på en känd italiensk restaurang i Köpenhamn, och det är faktiskt densamma ägare på de två. Husets ägare flyger ofta mellan Danmark och Italien, medan frun och deras son bor i huset. Av den anledningen talas det därför danska, engelska och naturligtvis italienska på gården. Du kan förvänta dig densamma goda kvalitet och utsökta matlagning, som i Köpenhamn, med skillnaden att du här kan njuta av den utomhus större delen av året!

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser:
- Husets två lägenheter ligger vid sidan av varandra och är inredda med öga för detaljer. De består av uppehållsrum med möjlighet för extra säng och tekök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Båda lägenheterna har aircondition, internetuppkoppling och satellit-TV. Utanför ingångsdörren har varje lägenhet trädgårdsbord och stolar. Vid poolen (som restaurangens gäster inte får nyttja) finns en paviljong med solstolar till varje lägenhet.

Ett fint hus med all den komfort, som speciellt rekommenderas till par. Hyr man båda lägenheterna, har man poolen helt för sig själv och en bra restaurang precis utanför dörren.

UPPMÄRKSAMMA: Gratis övernattning för var 6:e betald övernattning.
Du bor här i en vecka men betalar bara för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map