Agriturismo i Cortona i Toscana

I Pioppi

 
I Pioppi är inte tillgänglig i dagsläget
I Pioppi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På den stora slätten Chiana som ligger vid foten av kulturbyn Cortona hittar man detta bondhus I Pioppi i fred och ro omgivet av solros- och kornfält. Huset har blivit renoverat med respekt för husets originala konstruktioner och detaljer.

En stor grön trädgård med gamla poppelträd omgiver huset - och trädgården är inhägnad så man kan lugnt låta barnen springa runt och leka.Här finns även en fin pool (6 x 12 m) med tillhörande solstolar och parasoller samt en liten trädgårdspavillon med trädgårdsmöbler till varje lägenhet. Bredvid gården ligger dessutom en liten sjö som man kan fiska i.

Läs mer om I Pioppi

Ca. 3 km. från I Pioppi ligger den mindre byn Camucia var man hittar matställen och ett stort COOP-supermarked. Cortona ligger ca. 5 km. bort från gården. Den originala huvudbyggningen är nu uppdelad i 4 mindre lägenheter som alla har TV, ugn, kylskåp med frys och matstol till barn. Det finns en gemensam tvättstuga på gården som kan användas mot betalning.

Dölj texten
 
 
search map