Hotell i Cortona i Toscana

Hotel San Michele

 
Hotel San Michele är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Michele är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i centrala Cortona ligger det ståtliga Hotel San Michele. När man står på Cortonas vackra stortorg och ser på rådhuset har man bara några få meter till detta 4* hotell vars vackra byggnad är från 1500-talet.

Om man skulle beskriva hotellet med ett ord så skulle det vara "charmigt". Får man lägga till några ord så skulle det bli "förtjusande" och "en känsla av historiens gång". Hela palatset är idag inrett till hotell där alla utom två rum ser helt olika ut. Detta för att man gjort allt för att bevara byggnadens gamla struktur.

Läs mer om Hotel San Michele

Det är långtifrån ett typiskt lyx eller konferanshotell, utan man har lagt vikten på stämning och charm. Flera av hotellets gångar och lokaler är värda ett besök då man får en härlig känsla av historien när man går omkring här. Detta betyder dock inte att det inte finns aircondition, satelit-TV, minibar eller hiss. Allt finns i varje rum, men man lägger helt enkelt inte märke till det...

Dölj texten
 
 
search map