Agriturismo i Cortona i Toscana

Fattoria La Gabola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fattoria La Gabola ligger fridfullt i ett flackt landskap ca. 8 km utanför Cortona. Från gården är där en vacker utsikt mot Cortona med kullar på den ena sidan och marker på andra sidan.

Gott om plats i det fria

Gården består av huvudbyggnaden där ägarna bor och fyra mindre byggnader, vilka är inredda till fem semesterbostäder. Husen är omgivna av gräsmattor där barnen kan röra sig fritt och i ena hörnet av gården ligger poolen (10 x 5 m), som delas med ägarna. Det finns tvättmaskin för gemensamt bruk. På Fattoria La Gabola finns det katter och några av grannarna har hästar, så detta är verkligen landet.

Läs mer om Fattoria La Gabola

L√§genheterna på Fattoria La Gabola

Lägenhet m. 2 sovrum (Turata)

är ca. 65 m² och ligger närmast simbassängen. Huset består av uppehålls-/ matrum med kokvrå, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt en mindre övertäckt terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Gabola)

är ca. 65 m² och är det första som blev inrett till semesterboende. Det är på två våningar, närmast infarten och huvudbygnaden. På första våningen finns uppehålls-/ matrum med kokvrå, öppen spis, och bäddsoffa för två samt ett litet badrum med toalett och dusch. På andra våningen ligger ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med en enkelsäng. Till huset tillhör en paviljong med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (La Gabolina)

är ca. 80 m² och består av uppehålls-/ matrum med öppen spis och bäddsoffa för två, kök och två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Till huset hör en paviljong med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Sofia)

är ca. 75 m² och ligger på första våningen i samma hus som Selena. Lägenheten består av uppehålls-/ matrum med kokvrå, öppen spis, satellit-TV och bäddsoffa för två barn, två sovrum med dubbelsäng och två badum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en paviljong med bord och stolar.

Lägenhet m. 3 sovrum (Selene)

är ca. 120 m² och ligger på två våningar i samma hus som Sofia. På första våningen finner man uppehålls-/ matrum med kokvrå, öppen spis och satellit-TV, två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. På loftet (1-2,3 m i tak) finns ett genomgångsrum med bäddsoffa för två och en bäddsoffa för en, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en stor sydvänd övertäckt terrass med bord och stolar. Obs. Selene har endast möjlighet till aircondition uppe på sovloftet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map