Agriturismo i Cortona i Toscana

Corte Etrusca

 
Corte Etrusca är inte tillgänglig i dagsläget
Corte Etrusca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Corte Etrusca är resultatet av en genomgående renovering och ombyggning av två gamla byggnader beliggande på den stora slätt vid foten av Cortona ( som ligger 5 km. bort).

Ut över ägaren finns här plats till gäster i fyra lägenheter som alla har eget utomhusområde med trädgårdsmöbler. Hela komplexet är så gott som totalt renoverat från grunden efter årtiondens förfall, så här dominerar ännu de traditionella materialer och byggmetoder: tegeltak, golv i terracotta och bjälkar i taket finns här för att fasthålla intrycket av det gamla Toscana. Möbleringen är av den moderna versionen av den klassiska rustika stil kallad arte povera. Det gamla möter det moderna, för alla lägenheterna har diskmaskin och centralvärme, den största lägenheten har även aircondition.

Läs mer om Corte Etrusca

För gemensam användning finns här tvättmaskin. Lägenheterna ligger alla ut till den centrala gårdsplats som framstår som välhållen och inbjudande. Det samma kan man säga om den 14 x 7 meter stora swimmingpool.

Dölj texten
 
 
search map