Villa i Cortona i Toscana

Casetta i Ciliegi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du kör österut upp i bergen från Cortona eller Castiglion Fiorentino kommer du efter ca. 15 km till Cantalena Alta. Det är en liten by på 750 meters höjd, med få invånare. Utsikt finns i överflöd här uppe, men butiker och matställen ska du köra langt efter.

Fjärran från folkvimmel

Du ska alltså inte välja Casetta i Ciliegi som bas för semestern om du vill ta på dagliga utflykter till Toscanas mest populära sevärdheter. Detta är ett hus för dem som söker avkoppling och vill dyka ner i det oupptäckta Toscana, långt från vardagens stress. Med tanke på vägen hit som går sista ca. 4 km via en grusväg rekommenderar vi inte ankomst i sportbil.

Läs mer om Casetta i Ciliegi

Hus, trädgård och pool för dig själv

Det lilla huset har en egen, helt inhägnad trädgård med pool där du kan koppla av på någon av solstolarna. Vid huset finns en altan med bord och stolar och grill.

Villan på Casetta i Ciliegi

Villa med 4/5 sovplatser

Huset mäter ca. 120 m² och är fördelat på två våningar. På bottenvåningen hittar du ett stort vardagsrum med soffa, öppen spis och kök samt en tvättstuga. På andra våningen finns ett sovrum med dubbelsäng och terrass, ett sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med badkar och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Casetta i Ciliegi

Läs personliga omdömen av Casetta i Ciliegi som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casetta i Ciliegi. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casetta i Ciliegi

Läs mer
 
search map