Omdömen från Casale Aiola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casale Aiola

Läs personliga omdömen av Casale Aiola som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casale Aiola. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastiskt charmerande stenhus med massor av plats

Vi var 9 vuxna och 4 barn som bodde tillsammans i Casale Aiola, och vi hade en härlig vistelse. Det är ett perfekt ställe när man reser många personer tillsammans samt att det finns ett fint urval av aktiviteter. Det var otroligt vackert här och Anna (värdinnan som endast talar italienska) är väldigt hjälpsam.

Cortona som semester-destination

Casale Aiola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Ligger långt ut på landet, så man ska komma ihåg att när man handlar att man köper tillräckligt :-)
 
Själva boendet på Casale Aiola
Villa med 18 sovplatser (ca. 240 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 9 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt hus med fina omgivningar

Toppenfint hus med bra kök! Hyrde hela huset en vecka. Spelade tennis, badade och lagade mat! Huset är enkelt men har allt som behövs. Husets egna vin är inte alls dumt!

Cortona som semester-destination

Det är inte helt enkelt att hitta huset så det rekommenderas att ta med gps. Notera att det inte finns mobilnät i närheten av huset så offline kartor är bra att ha.

Casale Aiola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casale Aiola
Villa med 18 sovplatser (ca. 240 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 17 Vuxna, 2 Barn
Namn

Härlig avkopplande vistelse

Efter två underbara veckor på Aiola sitter vi igen med goda erfarenheter och är mycket nöjda med vår vistelse.
Vi var 15 stycken som är disponerade hus tillsammans. Innerutrymmen och stor uteplats - alla lättillgängliga, stor grill, fina platser för middagar, gott om utrymme för lek / spel. Stort poolområdet . Fint och ren överallt . rekommenderas

Casale Aiola
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lite långa avstånd till restauranger, shopping, etc.
 
Själva boendet på Casale Aiola
Villa med 18 sovplatser (ca. 240 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 13 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Inge og familie fra Aalborg boede på Casale Aiola i Cortona

Vi hade 14 underbara och varma dagar med våra barn, mågar och barnbarn i Casale Aiola. Det finns gott om plats både inne och ute, huset är välskött, och omgivningarna är vackra särskilt de två poolerna. I början kändes det väldigt långt i förhållande till både shopping och utflykter, men så småningom var det också en del av upplevelsen. En större kyl och frys skulle göra det lättare att handla i flera dagar - och hålla inköp kylda. Och de sista dagarna var fruktansvärda många flugor. Anna, hyresvärdinna, är mycket söt och hjälpsamma och barnbarn älskade kattunden Garfield.
Här besökte vi Arezzo (La Vita é Bella), Cortona, Montepulciano, Montalcino, Asissi - och en stor Outlet (Valdechiana)! De flesta matinköp utfördes i Trestina (20 min. Bilresa från huset), eller något större köpcentrum i Città di Castello, som också har en fin gammal stad innanför murarna.
Vi är allvarligt överväger att återvända i ett par år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 15 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Mats med familj och vänner från Täby i Sverige bodde på Casale Aiola i Cortona från den 25. juni till den 2. juli 2011.

Vi är supernöjda och huset var över förväntan! Ett perfekt hus att åka till om man är många vill sola och bada och med alla kring faciliterter så var det ett perfekt ställe för barn som vuxna.

+
• alla faciliteterna tennis, lekplats, poolerna, boulebana, pingis
• rummen var lagom stora och bra planerade
• uteplatserna var rejält tilltagna med stort antal stolar
• vägbeskrivningen var enkel att förstå
• värdparet sålde vin och olivolja från gården
• Diskmaskin (skönt!!)


-
• inga vinglas och få skålar
• lite konstig planering av köket (trångt)
• för lite kyl och frysmöjligheter med tanke på att man vill bunkra för att slippa åka för ofta till affären och man är många som vill ha mat

Tror att grannfastigheten hade brödleverans, går det att ordna till hyresgäster också?
Tipsa om Eurospar i Trestina (komplett mataffär att storhandla i)
Skriv på hemsidan att tennis atiraljer etc. måste medtagas alternativt be värdarna köpa in (vi lämnade 4 pingisracketar)

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 9 Vuxna, 11 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 10 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 19 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 12 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Podere della Crocchia

Ciggiano, Toscana

Il Basso

Talla, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Brezza di Mare

Scafa Alta, Sicilien

Villas Costa d'Orlando

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Gisella

San Marco d'Alunzio, Sicilien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map