Villa i Cortona i Toscana

Casale Aiola

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I höjderna ovanför den vackra staden Cortona är naturen än i dag orörd och luften frisk. Casale Aiola är en del av en större gård som ligger halvvägs mellan Cortona och Città di Castello, närmare bestämt 30 km från första och 25 km från den andra. Härifrån är det dock bara 5 km till den lilla staden S.Pietro a Dame, där det finns barer och restauranger. Till närmsta inköpsställe, Trestina är det ca 13 km.

Massa kul för hela familjen

Casale Aiola hyrdes tidigare ut som flera separata lägenheter, vilket märks av husets många pentry och osedvanligt många faciliteter i trädgården. I den stora trädgården nedanför huset finns en tennisbana, en bocciabana, bordtennisbord och två pooler; en för vuxna 16 x 9 m (djup 1,40 m) och en för barn på 8 x 4 m (djup 70 cm). Med andra ord så finns här gott om plats för er alla. En ytterligare trevlig detalj är att ganska nära huset finns en fiskedamm.

Läs mer om Casale Aiola

Terrass och goda faciliteter

På den ena sidan av huset har du en stor pergola med bord, stolar och grill. Huset är komfortabelt utrustat med bl.a tvättmaskin, strykfaciliteter, Wi-Fi, diskmaskin, kyl med frys, ugn och satellit-TV. Här finns också grillmöjligheter utomhus.

Ägaren bor med sin familj i en del av den stora byggningen, men gästernas del av huset är uteslutande deras, vilket också gäller för poolerna och tennisbanan. Tomten har ganska stora nivåskillnader, så det är inte ett lämpligt val för gångbesvärade.

Hus med 18 sovplatser (240 m²):
- Huset är ca. 240 m² stort och ligger på tre plan. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med pentry, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett.

Nästa våning (ingång via en extern trappa) har du ett uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två, ett annat uppehållsrum med öppen spis, kök, ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Från denna våning kan du också till sig upp till vinden där det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng och ett badrum med dusch och toalett.

På översta våningen finns ytterligare ett uppehållsrum med pentry, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med tre enkelsängar samt ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map