Villa i Cortona i Toscana

Casale Aiola

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I höjderna ovanför den vackra staden Cortona är naturen än i dag orörd och luften frisk. Casale Aiola är en del av en större gård som ligger halvvägs mellan Cortona och Città di Castello, närmare bestämt 30 km från första och 25 km från den andra.

Massa kul för hela familjen

Härifrån är det dock bara 5 km till den lilla staden S.Pietro a Dame, var man finner barer och restauranger medan det är 13 km till närmaste inköpsmöjligheter i Trestina. Casale Aiola var till helt nyligen uthyrd som flera separata lägenheter, vilket märks av de många kokvråerna och osedvanligt många faciliteter i trädgården. I den stora trädgården nedanför huset finner man en tennisbana, en bocciabana, bordtennisbord och två pooler; en för vuxna 16 x 9 m (djup 1,40 m) och en för barn på 8 x 4 m (djup 70 cm) och rätt när huset finns även en fiskedamm.

Terrass och goda faciliteter

På den ena sidan av huset finns dessutom en stor pergola med bord, stolar och grill. Huset är utrustat med tvättmaskin, diskmaskin och satellit-TV. Ägaren bor med sin familj i en del av den stora byggningen men gästernas del av huset är uteslutande deras, vilket också gäller för poolerna och tennisbanan. Det är ganska stora nivåskillnader på grunden så det är inte ett lämpligt val för gångbesvärade.

Hus med 18 sovplatser (240 m²):
- Huset är ca. 240 m² stort och ligger på tre plan. På första våningen finner man ett stort uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Nästa våning (ingång via en extern trappa) finner man ett uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två, ett annat uppehållsrum med öppen spis, kök, ett sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Från denna våning kan man också till sig upp till vinden där det finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På översta våningen finns där ytterligare ett uppehållsrum med kokvrå, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med tre enkelsängar samt ett badrum med dusch och toalett.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Olivo

Arezzo, Toscana

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Podere Le Macchie

Bibbiena, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map