Villa i Cortona i Toscana

Casa Silena

 
Casa Silena är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Silena är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta klassiska toscanska hus i sten, tegel och trä är beläget med vacker utsikt över bergen, kullarna och dalen. Det är fridfullt här ute på landet ca. 18 km från Cortona, men de närmsta inköpsmöjligheterna är endast 4 km bort.

En nyrenovering av huset har gjort det till en härlig plats för en semester på landet i pittoreska, men samtidigt bekväma omgivningar (här finns både tvättmasin, diskmaskin och satellit-TV).

Läs mer om Casa Silena

Rummen och möblerna är trevliga och av god kvalitet. Inomhus är det en speciell blandning av traditionell och modern inredning som enligt vår mening är trevlig och inbjudande. Man har en vacker utsikt från trädgården där det också finns diverse trädgårdsmöbler samt en pool på 10 x 5 meter. Då ägarna bor i villan bredvid har man såväl hus som pool helt för sig själv eftersom en tät vegetation bildar en barriär mellan de två husen.

Lägenheten på Casa Silena

Villa med 14 sovplatser

består av 2 grannbyggnader, båda två i två plan. Byggnaden till höger har på första våningen ett uppehållsrum med öppen spis och bäddsoffa för två, kök och sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett med duschkabin. På andra våningen finner man sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum/toalett med duschkabin. Byggnaden till vänster har på första våningen uppehållsrum med öppen spis, kokvrå och bäddsoffa för två, medan du på andra våningen hittar två sovrum med dubbelsäng och två badrum/toaletter med duschkabin samt på vinden ännu ett rum med två enkelsängar.

Dölj texten
 
 
search map