Omdömen från Casa Casti

 
Casa Casti är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Casti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Casti

Läs personliga omdömen av Casa Casti som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Casti. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 14 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 14 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 8 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Cecilia med familj och vänner från Stockholm i Sverige bodde på Casa Casti i Cortona från den 21. till den 28. juli 2007.

Tack, vi har haft en jättebra semester!
Vi hade ett otroligt väder, kanske 3 droppar regn totalt under hela vistelsen.
Upplevelsen av Casa Casti var helt klart över förväntan, som någon tidigare skrivit på er hemsida så gör inte de aktuella bilderna huset rättvisa, de skulle verkligen bytas ut och kompletteras. Inte minst tomten var fantastiskt fin! Och poolen. Ordentligt med plats att vistas på ute och med vädret vi hade behövde vi inte använda de sociala utrymmena inomhus. Bra med flera "matplatser" ute också, och en välskött trädgård. Huset var också mycket rent och välstädat när vi anlände. Eftersom jag hade frågat er innan men ni inte visste så kan jag upplysa om att ägarfamiljen kom och vattnade alla krukor varje dag. Orten som huset låg i, Fratticciola, var en utmärkt utgångspunkt för allehanda utflykter.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 14 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2006
Antal resande 6 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 8 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 6 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2005
Antal resande 17 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2004
Antal resande 12 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map