Villa i Cortona i Toscana

Casa Casti

 
Casa Casti är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Casti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Casti ligger under en km från den lilla landsbyn Fraticciola. Närmaste inköpsmöjligheter (supermarket) finns i staden Cortona, ca. 8 km bort så en bil är nödvändigt under alla omständigheter.

Fina faciliteter

Här finns mycket plats i villan och naturligtvis både tvättmaskin och diskmaskin. I trädgården finner man såväl terrass som grill, lekplats, solstolar, parasoller och en 13 x 7 meter stor pool (120 till 20 cm djup). Inte nog med att den är öppen extra länge, en del av poolen är anpassad så även mindre barn kan vistas i den (5 x 2,5 meter). Vattnet i poolen har ett trevligt porlande ljud.

Läs mer om Casa Casti

Villa med 12/14 sovplatser (ca. 350 m²):
- På första våningen finner vi ett 100 m² stort uppehållsrum med öppen spis och utsikt över poolen, öppet kök, badrum / toalett med dusch. På andra våningen finner vi tre sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsängar (och en bäddsoffa till en person i det ena), badrum / toalett med dusch, badrum / toalett med badkar, ett genomgångsrum, ett litet kök samt ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar. Det är dessutom möjligt att tillföra en extra säng i ett av sovrummen.

Dölj texten
 
 
search map