Agriturismo i Cortona i Toscana

Ca' di Maestro

Lejlighed Mappamondo Lejlighed Scrittoio Lejlighed Cattedra
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Traditionellt och modernt

Inredningen och möbleringen av lägenheterna är i hög grad traditionell, kompletterad av modern komfort i form av satellit-TV, diskmaskin, tvättmaskin (för gemensamt bruk) och inte minst en 12 x 6 meter stor pool som du hittar i trädgården framför byggnaderna var det också finns trädgårdsbord och stolar samt en grill.

L√§genheterna på Ca' di Maestro

Tvårumslägenhet Moppamondo med 4 sovplatser

ligger på andra våningen och är ca. 50 m² stor. Lägenheten består av ett uppehållsrum med öppen spis, bäddsoffa för två personer och kokvrå (kylskåp med frysfack, ugn och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Cattedra med 6 sovplatser

ligger fördelad på två plan ned ingång på andra våningen och är ca. 60 m² stor. På första våningen finns det ett uppehållsrum med öppen spis, bäddsoffa för två personer och kokvrå (kylskåp med frysbox, ugn och diskmaskin), medan det på andra våningen finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Scrittoio med 6 sovplatser

ligger på första våningen och är ca. 60 m² stor. Lägenheten består av uppehållsrum med öppen spis, bäddsoffa för två personer och kokvrå (kylskåp med frysfack, ugn och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och en suite wc, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Ca' di Maestro

Läs personliga omdömen av Ca' di Maestro som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' di Maestro. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Ca' di Maestro

Fantastiskt semesterställe

Har aldrig upplevt en liknande gästvänlighet. Piero och Luisa gör det så bra, man känner sig välkommen redan innan man hunnit kliva ur bilen. Man upplever det verkliga Italien genom att bo på Ca´ di Maistro.
Ett ställe som inte kan beskrivas, utan måste upplevas.

Läs mer

Perfekt för avkoppling

Jag och mine 3 tonårsdöttrar är jättenöjda med vår vistelse på Ca´di Maestre. Vi var de enda gästerna under den vecka vi bodde där. Vi hade hela bassängområdet för oss själva. Fint och bra kök, så vi lagade nästa alla middagar hemma i lägenheten. Piero och hans fru var välædigt vänliga och trevliga. De hade gäster flera gånger under veckan, så då fick vi goda smakprov på maten som de hade serverat. Sallad, gurka och ägg fick vi. Vårt parasoll knäcktes av vinden, och efter en halvtimme fick vi ett nytt. Mina barn var jättenöjda med att det var så bra Wi-Fi. Det enda som förde lite oväsen var grannarnas hundar, men det får man räkna med när man bor på landet.Så allt som allt hade vi en fantastisk vecka.

Läs mer

Äkta toskansk stämning

Vi hade den härligaste semestern hos Piero och Luisa, som var ett så rart värdpar. Även om de endast pratade italienska, lyckades vi ändå kommunicera med dem.
Stället är riktigt trevligt och man känner sig hemma från första stund. Det är rent och fint, och en pool med rent djup, som rensas varje kväll. Piero delade med glädje med sig av sina grönsaker från trädgården - tomater, gurkor, basilika, bär, blommor och ägg från hönsen. Vi kände oss mycket välkomna, då det råder en otrolig gästfrihet. Våra barn lekta med deras barnbarn, trots språkbarriärerna. Vi känner att vi har fått en liten ny italiensk familj, som vi helt klart vill besöka igen. Det var vår första resa till Toscana, men verkligen inte den sista.
Poolen ligger idylliskt med olivträd i trädgården, och endast 50 meter från lägenheten.
Vi handlade i en butik i Pergo (ca 2 km från stället), Punto Simply - utifrån ser den inte mycket ut, men där är en väldigt fin delikatess med sallader, färsk mozzarella, oliver, färska bröd och en egen chark-avdelning. Så här kan du hitta det mesta du har behov av.

Läs mer

Anne-Marie og Gregers fra Frederiksberg boede på Ca' di Maestro i Cortona

Vår vecka i Cortona / Ca'di Mastro var riktigt bra. Vi välkomnades med öppna armar av en ovanligt vänligt värdpar som trots att de endast talade italienska, på alla sätt gjorde vistelsen bekväma för oss (det var en tysk kvinna som hade varit där åtta gånger innan hon talade lite italienska, så hon var till stor hjälp med att översätta). Platsen är mycket väl underhållen och saknade ingenting. Rummet var mycket rent, snyggt och mycket stort för två personer. Vi har tidigare bott 14 dagar i Cortona, så det var som att komma hem. Staden är en mycket charmig bergsby som tillräckligt bra är turistiska, men mycket mysig. Det rekommenderas att äta på Trattoria "La Grotta" och "Osteria del Teatro" i staden, som man bör ta travturen åka upp till klostret och kyrkan på toppen av berget. Besök den lilla smycken butik "Annie Hall", som säljer unika handgjorda smycken Murano glas. Det ligger i Vicolo Boni, nr. 5, som är en tvärgata till huvudgatan i Cortona. Det är ren konst.

Läs mer

Bedömning av Ca' di Maestro

Läs mer

Bedömning av Ca' di Maestro

Läs mer
 
search map