Hotell i Cortona i Toscana

Borgo il Melone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du endast ett par kilometer från en av Toscanas mest uppskattade städer Cortona. Borgo il Melone är byggt i "typisk" stil som skapar den charm vi ofta letar efter i Toscana. Läget är bra och passar dig som vill göra utflykter runt om i den vackra regionen.

Maten är en del av upplevelsen

Även om du tycker det är trevligt att leta nya restauranger för att vidga dina "smakvyer" kan det vara trevligt att inte behöva ta bilen. På Osteria il Melone både äter och dricker du gott och givetvis är rätterna traditionella och råvarorna lokala. Du kan välja om du vill sitta inomhus eller njuta av maten under bar himmel. Eftersom du befinner dig i Toscana har du givetvis ett stort urval viner att välja mellan, även närproducerade. Det finns ett par restauranger i närheten av Borgo il Melone och skulle dessa inte passa har du flera uppe i mysiga Cortona. Du kan även bege dig till Castiglion Fiorentino, en söt liten stad som ligger strax norr om hotellet, ca 10 km bort.

Läs mer om Borgo il Melone

Vinturer, matlagning eller hästridning

Toscana är en region där du har flera olika aktiviteter att ägna dig åt. Du kan se omvärlden på två hjul eller ta långa, sköna promenader. Du kan se landskapet från hästryggen eller susa fram på en fyrhjuling. I Toscana finns det också golfbanor om du blir sugen på att svinga klubban och tennis så klart.

Det finns gott om vingårdar i området och även på hotellet anordnas det olika turer där du besöker bl. a Montepulciano och Montalcino. I det stora välutrustade köket ordnar man matlagningskurser (på förfrågan) där du även får ett och annat "hemligt" recept med dig hem i bagaget. Så det är ingen risk att du har långtråkigt på Borgo il Melone.

Upplev det bästa av två världar

Borgo il Melone ligger i Toscana men endast en kvart med bil från Umbrien och Trasimenosjön. Detta innebär att du har möjlighet att utforska två av landets vackraste regioner. Inom en timme når du platser som Perugia, Assisi, Spello och lägger du till en halvtimme kan du njuta av Gubbi och Spoleto för att nämna några av Umbriens vackra städer.

Åker du däremot västerut kommer du fram till Siena (ca 63 km) och platser som Montepulciano, Pienza, San Quricio och hela det underbara Crete Senesi. Ca 1,30 timme norrut ligger Florens och flyttar du dig en aningen västerut innan Florens har du hela Chiantidistriktet framför dina fötter med städer som Greve in Chianti. Om du en dag känner för att inte ge dig iväg kan du antingen koppla av i trädgården eller på den gemensamma terrassen med något gott att dricka och en bra bok eller ta dig till poolen, med jacuzzidel, där du kan koppla av i en av de solstolar som står utplacerade.

Vi vill uppmärksamma dig om att trafiken från landsvägen intill hörs tydligt från utetterrasserna, i gengäld kan du, tack vare vägen, snabbt ta dig runt till Toscanas olika sevärdheter. Bilen parkerar du smidigt på hotellets stora parkeringsplats.

Du bor i komfortabla rum

På Borgo il Melone finns det endast 23 rum i olika kategorier. Önskar du större plats kan du välja juniors eller suite. En del av bäddarna och bäddsofforna har queensize sängar. Alla rum är utrustade med aircondition,/värme, kassafack, minibar, Sat-TV och Wi-Fi. I badrummen finns det antingen dusch eller badkar, hårtork och toalettartiklar. Det finns tvättservice på hotellet.

Läs om rummen på Borgo il Melone

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map