Villa i Cortona i Toscana

Borgo Antico

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hyr en gård i Toscana och lev i harmoni med naturen mellan de gröna böljande kullarna i Cortona-området, helt på gränsen till Umbrien. Här får ni en helt unik möjlighet att koppla av i naturen och besöka båda regionerna. I den stora trädgården får varje medlem av familjen plats för sköna stunder, antingen med dopp i poolen eller att läsa en bra bok i skuggan.

Unna dig en semester på landet

Langt från stadens puls inbjuder Antico Borgo till en semester i naturen med fokus på lugn och ro. Glöm rutiner och stress, slå dig istället ner i trädgården medan du njuter av utsikten över det öppna landskapet nära staden Cortona.

Restauranger och butiker i närheten

Fördjupa dig i landet, men utan att gå miste om stadslivets bekvämligheter. Du kommer behöva en bil för att nå de närmaste restauranger som ligger ca. 10 km bort tillsammans med närmaste butiker - men 10 km är ingenting mot friheten du får på landet.

Din egen pool i grönskande omgivningar

Förälska dig i den stora trädgården med pool på 6 x 12 meter (djup från 120 till 240 cm), grillplats, vedugn och trädgårdsmöbler som ser till att du har allt du behöver för att njuta av solen. Ta chansen att testa italiensk matlagning då både grillen, vedugnen och koket inbjuder dig att själv laga spännande maträtter. Ägarna till huset förser er gärna (mot betalning) med lokala produkter och råvaror samt vin och olivolja som ger en fin start på ditt toskanska matäventyr.

Läs mer om Borgo Antico

Rustik och välutrustad villa

Husets 230 m² är fördelade på tre våningar och har plats för max 16 personer. I den stora trädgården finns en pool på 12 x 6 meter omgiven av parasoller, solstolar, bord och en uppmurad grill. I huset finns det diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV. Den trevlige ägaren kommer tidigt om morgonen för att rengöra poolen och ber ni honom tar han gärna med frukostbröd.

Lägenheten på Borgo Antico

Villa med 14/16 sovplatser (ca. 230 m²)

På första våningen finner man ett stort vardagsrum med matplats samt fina rustika stenväggar, kök med diskmaskin och toalett. På andra våningen finner man ett uppehållsrum med öppen spis, fyra sovrum med dubbelsäng och två badrum. På tredje våningen finns det ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer samt två sovrum med dubbelsäng med var sitt tillhörande badrum. Bredvid villan finns det ett litet hus på två våningar som fungerar som annex med ett sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med kokvrå samt badrum / toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villino Alba

Arezzo, Toscana

Antico Mulino

Arezzo, Toscana

Casale Felice

Lucignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map