Villa i Cortona i Toscana

Biancospino

 
Biancospino är inte tillgänglig i dagsläget
Biancospino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förr i tiden var denna byggnad sammanbunden med den stora herrgården som ligger bredvid. Tiderna förändras och idag är herrgården obebodd medan annexet blivit renoverat i minsta detalj.

Allt påminner om gamla tider på landet och på flera ställen kikar de gamla arkitektoniska detaljerna fram. Golven är självklart i terracotta och taken har klassiska träbjälkar. Här bor man fridfullt i en grön dal, omgiven av skog och marker men ändå inte mer än 4 kilometer från närmaste stad där man finner inköpsmöjligheter. De sista 1500 meter fram till huset är en grusväg.

Läs mer om Biancospino

Det finns två terrasser med trädgårdsmöbler och nära huset finner man den härliga poolen på 12 x 6 meter.

Villa med 14 sovplatser:
- Villan är delad på 2 våningar. På första våningen finner man ett uppehållsrum med öppen spis, kök, tre sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch. På andra våningen (dit kan kommer via en utvändig uppmurad trappa som avslutas med en liten altan) finns det ytterliggare ett stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och ett fantastisk murat valv (1600-talet?)kök med öppen spis, badrum samt tre sovrum med dubbelsäng (ett med eget badrum).

Villan är utrustad med grill, kylskåp, frys, ugn, diskmaskin, tvättmaskin och satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map