Agriturismo i Cortona i Toscana

Alba Chiara og Goccia di Rugiada

 
Alba Chiara og Goccia di Rugiada är inte tillgänglig i dagsläget
Alba Chiara og Goccia di Rugiada är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt på den stora frodiga slätten, som ligger nedanför Cortona, ligger gården Azienda Agrituristica il Barattino, som förutom den normala produktionen också har inrett tre av de gamla lanthusen på de stora markerna för turism.

Två av dem, Alba Chiara och Guccia di Rugiada, ligger nära varandra och delar simbassäng, men har ändå sin egen trädgård med grill och pizzaugn. De två lägenheterna kan därför med fördel hyras tillsammans, då man får tio sovplatser och simbassängen helt för sig själv.

Läs mer om Alba Chiara og Goccia di Rugiada

Simbassängen är för övrigt på 12 x 6 meter och utöver detta så delar även de två lägenheterna tvättmaskin och bordtennisbord samt cyklar. För inköp är det härifrån två kilometer in till Pietraia. Man ska observera att den s.k. superstrada ligger mellan 300 - 400 meter från husen vilket gör att man ibland kan höra trafiken i bakgrunden.

Lägenheterna på Alba Chiara og Goccia di Rugiada

Goccia di Rugiada med 2 + 2 sovplatser

är ett litet hus på cirka 40 m², var hela boendeytan ligger på andra våningen (första våningen är avstängd). Här hittar vi uppehållsrum med öppen spis, kokvrå och bäddsoffa, bäst lämplig för barn, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett. Huset är utrustat med ugn, pizzaugn samt TV och delar dessutom tvättmaskin med grannhuset.

Alba Chiara med 4 + 2 sovplatser

är ett litet hus på ca. 62 m², var hela boendeytan ligger på andra våningen (första våningen är avstängd). Här finner vi uppehållsrum med öppen spis, kokvrå och bäddsoffa till en person, sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa till en person, sovrum med två sängar samt två badrum / toaletter. Huset är utrustat med ugn, pizzaugn samt TV och delar dessutom tvättmaskin med grannhuset.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Antico Fio

Poppi, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Villa La Crosticcia

Castiglion Fiorentino, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map