Agriturismo i Cortona i Toscana

Agriturismo Il Feudo

 
Agriturismo Il Feudo är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Feudo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cortona här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På gränsen mellan de två regionerna Toscana och Umbrien ligger Agriturismo Il Feudo i de två skosklädda bergen i närheten av kulturbyn Cortona. Bland denna fredsamma och oförstörda natur, finns denna gård, vilket är perfekt för den som önskar en avslappnad semester.

I en liten klunga av hus finner man detta gamla stenhus, som blivit inrett till två lägenheter. Husets två lägenheter är inredda med antika möbler från toscansk och umbrisk tradition. Från simbassängen (4 x 8 m), vilket endast är för gäster boende på Agriturismo Il Feudo, kan man njuta av den fantastiska utsikten.

Läs mer om Agriturismo Il Feudo

Det finns även grill, stenugn och tvättstuga. I den lilla byn Morra, som ligger ca 6 km bort kan man göra inköp och finna restauranger. Cortona, som har flera butiker och restauranger, ligger 20 km bort. Utflyktsförslag kan vara Trasimenersjön och Umbriens största stad Perugia.

Dölj texten
 
 
search map