Agriturismo i Corella i Toscana

I Nidi di Belforte

 
I Nidi di Belforte är inte tillgänglig i dagsläget
I Nidi di Belforte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corella här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den gamla gården i Nidi di Belforte har nyligen blivit snyggt renoverad, och här är inrett 8 lägenheter till gäster. Hela platsen präglas av den kärlek och omsorg som Nara och Enrico har lagt ner i projektet.

Lägenheterna är ovanligt påkostade och fina, ofta inredda med antika möbler och allt utfört med god smak. Utsikten härifrån är vidunderlig, och samtidigt som man är långt ifrån de stora turistflockarna är man ändå nära allt det spännande. Det är inte konstigt att Nidi di Belforte tidigt varje år är helt utsålt från juni till september. Gården är byggd runtom ett medeltida vakttorn åtta kilometer från Dicomano och i överkomligt avstånd från Florens. Då gården är belägen 500 m.ö.h. är temperaturen behaglig även mitt på sommaren.

Läs mer om I Nidi di Belforte

Gården är omgiven av en stor grön gräsplan med simbassäng (7 x 14 meter) samt åtta lägenheter, alla välmöblerade och rymliga. Trekkingturer och promenader i skogarna är självklara val av aktiviteter, och vill man åka till Florens, kan det absolut rekommenderas att ta bilen till tågstationen i Dicomano och ta tåget den sista biten; det är både lättare, snabbare än att köra hela vägen.

Närmaste inköpsmöjligheter hittas i Dicomano - men det är också möjligt att köpa några av gårdens egna produkter av värdparet Enrico och Nara.

Läs om lägenheterna på I Nidi di Belforte

Dölj texten
 
 
search map