Semesterbostäder & hotell i Corella

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Landsorten består av gamla hus och det finns inga butiker. Omgivningarna är lugna och fridfulla och du befinner dig mitt i den vackra toscanska naturen. Nere i dalen kan du ta ett uppfriskande bad i Sievefloden.

Bland alla utflyktsmöjligheter, kan vi rekommendera vandringsturer i naturparken Parco Nazionale del Falterona eller i Scarperia (som är känd för sina vackra handgjorda knivar), och självklart en dag i den toscanska huvudstaden Florens.

Karta över Corella i Toscana

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder och hotell vi tillhandahåller i denna del av Toscana.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hitta en semesterbostad eller hotell i Corella

På In-Italia Resor har vi lång erfarenhet av att hitta Italiens trevligaste landsorter, som har spännande utflyktsmål inom räckvidd. Framförallt i Toscana, erbjuder vi ett stort urval av hotell, B&B, semesterlägenheter och villor, vilka alla är handplockade av oss. Vill du se semesterbostäderna i Corella, behöver du endast använda sökmotorn överst här på sidan. I sökresultatet kan du därefter klicka in på de olika inkvarteringsmöjligheterna, och läsa fördjupande beskrivningar av läge, faciliteter osv. Vi värdesätter att våra beskrivningar är så objektiva som möjligt, och är skrivna med "skandinaviska ögon", så att du vet vad du får.

>>> Se det stora urvalet av hotell och semesterbostäder i Toscana här

Läs mer om Corella

Dölj texten
 
 
search map