Agriturismo i Collesalvetti i Toscana

Agriturismo La Tanna

 
Agriturismo La Tanna är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Tanna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Collesalvetti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo La Tanna ligger alltså inte för sig självt, men det är inte många hus vi pratar om, utan endast ett tiotal byggnader som tidigare var gamla lantbrukarhem och gårdar. Runt omkring dig breder landskapet ut sig med sina fina fält och gårdens stolthet, vinrankorna. Här framställer man nämligen både vita som röda toskanska viner och ej att förglömma - sin egen olivolja förstås. Läget passar dig bra som vill kombinera sköna sol- och badstunder med intressant kultur och vacker natur.

Fyll dina dagar med härliga minnen

Det är gästfriheten och läget som är det avgörande, när det handlar om Agriturismo La Tanna. Här är det lätt att känna sig hemma och en i familjen, och du bor endast en kvart (ca 16 km) från den toskanska kusten och Livorno. Detta i sin tur innebär att du kan varva dina "lantliga" utflykter med Tirrenias långa sandstrand och sköna sommarpuls. Till det lutande tornet i Pisa är det inte mer än ca 18 km och till underbara Lucca tar det ca en timme med bil, likaså den älskade kulturstaden Florens.
Du kan till och med göra en heldagsutflykt och ta färjan från Piombino till Toscanas underbara ö Elba, Ut till motorvägen är det endast fem kilometer, så man kan säga att Agriturismo La Tanna har ett mycket strategiskt utgångsläge och passar dig som vill upptäcka Toscanas olikheter och charm.

Läs mer om Agriturismo La Tanna

Ta en tur på hästryggen eller slappa vid poolkanten

Agriturismo La Tanna ligger som sagt med ett lantligt läge, trots att det tillhör en liten "by" från tidigt 1900-tal. Ca en halv kilometer bort ligger ett stall där du kan boka in utflykter på hästryggen, vilket är ett trevligt sätt att upptäcka omgivningarna på. Eller så kan du dra på dig ett par bekväma skor och ge dig ut på äventyr samtidigt som du får upp pulsen ett snäpp. Känner du för att stanna "hemma" en dag kan du antingen lata dig i trädgården med en bra bok och ett glas uppfriskande vin, eller lägga dig tillrätta i en av solstolarna du har intill poolen (som är saltvatten utan kemisk klor).

I trädgården finns det grillmöjlighet och eftersom det finns ett kök i ditt boende kan du själv kocka ihop något gott, annars kan du sätta dig till bords på någon av de närliggande restaurangerna. Den närmsta har du endast en kilometer bort. För matinköp kan du bege dig till Collesalvetti som ligger ett par kilometer bort och där du har både banker, mataffärer och restauranger. För dig som är intresserad av vin kan det vara bra att veta att det finns en vinbar på gården där du kan provsmaka gårdens vin, olivolja och lokala produkter. Och i området finns det djur.

Du bor med självhushåll

Lägenheterna är enkla men komfortabla. De är alla utrustade med värme, Sat-Tv, och ett kök så att du kan laga dina egna måltider om du önskar. Lägenheterna har ingen privat balkong eller terrass, men det finns möjlighet att äta utomhus/lusthus på ca 30 m² (med fyra bord och stolar). Täckt parkering finns.

Lägenheterna på Agriturismo La Tanna

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser

På bottenplan. Väl utrustat kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch. Ca 40 m²

Tvårumslägenhet med 2 sovplatser

På bottenplan. Väl utrustat kök med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum och förvaring. Ca 40m²

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser

På första plan. Väl utrustat kök, sovrum med dubbelsäng med möjlighet till en extrasäng och badrum med dusch. Ca 40 m²

Trerumslägenhet med 4 sovplatser

På första plan. Väl utrustat kök, sovrum med dubbelsäng och möjlighet till en extrasäng i bäddfotölj, sovrum med 3 enkelsängar, badrum med dusch och förvaring. Ca 70 m²

Dölj texten
 
 
search map