Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Tenuta Bichi Borghesi

 
Tenuta Bichi Borghesi är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta Bichi Borghesi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Utsikten från detta stora gods vars historia går långt tillbaka är mycket vacker. Böljande backar, vinodlingar m.m. är ögongodis och om man upplever stället en klar dag med soligt väder kommer man att minnas den länge. Godset utgjorde en gång en hel liten landsby med kyrka, skola och allt annat som hör till. I dag finns här endast en liten restaurang som heter "L'Astronave". Man kan även köpa gårdens produkter på det lilla torget.

Godsägarens familj har bott här i flera århundraden och atmosfären vittnar om en rik historia. Byggnaderna är gamla och man förstår snabbt att här inte längre är det liv och så många bönder som en gång i tiden bodde här. En del lantbrukare bor fortfarande här och än idag är lantbruk den huvudsakliga aktiviteten, och inte turism. Här växer korn och man framställer olivolja och vin. Den andra delen av släkten (man delade godset för några år sedan) föder upp grisar av den lokala rasen som heter "cinta senese" någon kilometer ifrån godset.

Läs mer om Tenuta Bichi Borghesi

I dag är här endast en mindre del av det enorma komplexet bebott och under åren framöver kan man förvänta sig att en större del kommer byggas om till lägenheter för turister eller fast boende. Idag finns här dock endast 3 lägenheter för turister och dessa ligger i var sin del av byggnaderna med ca. 100 meters mellanrum.

Godset har fortfarande kvar sin charmerande park som används vid bröllopsfester som brukar arrangeras i de gamla stall från slutet av 1800-talet. Försök få lov att se dem så ska ni se att inte många människor bor så flott som hästarna här en gång gjorde!

De tre lägenheterna är ganska olika. Cocchieri och Fattoria är av en högre kvalitet än Ruffini som dock ligger närmare poolen och har en charmigare position.

Dölj texten
 
 
search map