Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

La Pieve di San Martino

 
La Pieve di San Martino är inte tillgänglig i dagsläget
La Pieve di San Martino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Få kilometer från den charmiga medeltidsstaden Colle Val d’Elsa ligger denna kyrka från 1200-talet som idag blivit ombyggd (och utbyggd) till lägenheter.

Det ger en speciell känsla att gå in i den fd. kyrkan som blivit ombyggd i samband med att man byggde de tillhörande byggnaderna som totalt består av 4 välinredda lägenheter av hög kvalitet!

Läs mer om La Pieve di San Martino

Platsen är dock ofta sparsam så man har verkligen haft fantasin med i inredningen (i köket kan man bl.a. fälla ihop matborden). Gröna områden omger kyrkan på de flesta ställe och nedanför finner man en härlig pool på 14 x 8 meter. Härifrån har man (precis som från flera av lägenheterna) en fin utsikt över dalen.

Lägenheterna på La Pieve di San Martino

Enrumslägenheten Fiordaliso - 2 sovplatser

Lägenheten (32 m²) ligger på andra våningen och består av kök med matplats, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett.

Tvårumslägenheten Gelsomino - 4 sovplatser

Lägenheten (43 m²) ligger på första våningen och består av kök med matplats, uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett med dusch.

Tvårumslägenheten Girasole - 4 sovplatser

Lägenheten (52 m²) ligger på första våningen och består av kök med matplats, uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum / toalett med dusch. Utsikten över dalen från det stora panorama fönstret i köket är fantastisk!

Trerumslägenheten Melograno - 5 sovplatser

Lägenheten (56 m²) är fördelad på två våningar med ingång på andra våningen. Lägenheten består av ett litet kök, uppehållsrum med bäddsoffa för 1 person, två sovrum med dubbelsängar samt badrum / toalett med dusch.

Dölj texten
 
 
search map