Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

La Pieve Casale di Charme

 
La Pieve Casale di Charme är inte tillgänglig i dagsläget
La Pieve Casale di Charme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Eftersom det endast finns ett fåtal lägenheter kan du här få en lugn och skön semester. Du är omgiven av ett vackert landskap och har nära till både Colle Val d'Elsa, Volterra och San Gimignano. Området inbjuder till sköna promenader och cykelturer. Den lilla gården, på ca 30 hektar, producerar sin egen olivolja, som du får lov att provsmaka. Man har inget eget vin men biologiska viner från området går att köpas på plats.

Du kan beställa hem en kock

Trots att du bor med självhushåll kan det ibland vara skönt att få lyxa till det lite. Och det kan du här på La Pieve Casale di Charme. Dels kan du beställa frukost, dels kan du beställa kvällsmat. Du kan till och med få hem en privat kock som lagar toskanska specialiteter endast till dig. Vänligen anmäl ditt intresse redan när du anländer så att de hinner förbereda sig gällande maten.

Läs mer om La Pieve Casale di Charme

Här har du ett perfekt läge

Du bor i ett vackert område där du är omgiven av ett grönt landskap. Här råder det verkligen en lugn atmosfär, perfekt för dig som vill ha större intimitet. Trots det fina och lantliga läget har du nära flera trevliga byar, städer och sevärdheter. Till Colle Val d' Elsa är det endast ca 8 km och till den underbara staden San Gimignano med sina tinnar och torn tar det ca 30 minuter med bil (17 km). Till Poggibonsi som är lite större är det ca 17 km och fantastiska Volterra ca 27 km. Med andra ord så har du här ett perfekt läge.

Koppla gärna av i trädgården

Till La Pieve Casale di Charme hör en trädgård och här, inbäddad bland olivträd, finns en pool (saltvatten) där du kan koppla av. Här finns även en gemensam grillplats om andan faller på. En ytterligare sak som kan vara praktiskt är att det finns möjlighet till att tvätta och du kan använda husets tvättmedel utan kostnad. Önskar du däremot tvättservice går detta att betala till på plats. Daniela, som är personen som ser till att du har det bra kan även hjälpa till med att beställa bord på närliggande restauranger, beställa massage samt komma med tips och råd på vad som finns att göra i din närhet.

Mycket smakfullt inrett

De tre lägenheterna är påkostade och mycket smakfullt inredda i ljusa, beiga och naturliga färger. Här har man behållit de synliga takbjälkarna och de vackra valven som förbinder rummen. Man kan säga att att rustikt blandas fint med det moderna och helheten blir både fräscht och inbjudande. Speciellt de vackra stengolven i lägenheten suite de la Duca och de putsade väggar får våra hjärtan att smälta. Även de andra två lägenheterna är smakfulla med fina klinkergolv och putsade väggar.

Lägenheterna är utrustade med antingen elektrisk ugn eller micro. De har kaffemaskin samt en nespresso-maskin (kapslar går att köpa på plats), brödrost, kyl med frysdel och diskmaskin (förutom lägenheten som heter dei Cavalieri).

OBS! Detta är ett vuxenställe som inte tar barn under 12 år. Ingen ridning förekommer på gården men det finns möjlighet i närheten. Hör med värdarna så får du all info du behöver

Lägenheterna på La Pieve Casale di Charme

Lägenhet m. 1 sovrum (dei Cavalieri)

Denna fina lägenhet har ett vackert allrum med pentry, kort trappa ner till sovrum med öppen spis och badrum med dusch. Lägenheten har egen ingång och egen uteplats i trädgården. Ca 45 m². En extrabädd möjligt.

Lägenhet m. 1 sovrum (Ermitage)

Denna fina lägenhet har ett allrum med pentry och badrum med dusch. Sovrummet och allrummet delas endast av med ett öppet valv. Lägenheten har egen ingång och privat uteplats. Luftkonditionering finns i denna lägenhet. Ca 55 m². Två extrabäddar möjligt.

Lägenhet m. 1 sovrum (Suite del Duca)

Denna vackra och rymliga lägenhet har ett stort allrum med stenkamin samt kort trappa ner till litet kök, sovrum med kamin och badrum med dusch. Lägenheten har egen ingång och egen uteplats. Ca 100 m². Två extrabäddar möjligt.

Hela gården

Här hyr du samtliga tre lägenheter och får på så vis tillgång till privat pool. Fyra extrabäddar möjligt.

Dölj texten
 
 
search map