Omdömen från Buliciano

 
Buliciano är inte tillgänglig i dagsläget
Buliciano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Buliciano

Läs personliga omdömen av Buliciano som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Buliciano. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Helene med sällskap från Trångsund i Sverige bodde på Buliciano i Colle Val d'Elsa från den 14. till den 21. juni 2008.

Hej! Vi har haft en fantastisk vecka på Buliciano i Toscana. Vi bodde i lgh cristallo som liggen 1 tr upp från markplan. Jätte fin lgh med två bra sovrum och bäddsoffor i vardagsrummet. Fräscha badrum och kök. Poolen var mkt uppskattad på kvällarna efter våra dagsutflykter. Det enda lilla minus var den skumpiga grusvägen dom sista 1,5 km. Men det var rätt charmigt också. Det är ett bra utgångsläge för att göra dagsutflykter till tex Siena, San Gimignano, Montepuciano, Florens, Pisa mm. Volterra var härligt med sin fantastiska utsikt. Rekommenderas starkt! Om ni anländer på en söndag finns en affär som heter PAM som är öppen, den ligger i Colle d val de elsa. Annars finns coop.!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ralf med familj från Tullinge i Sverige bodde på Buliciano i Colle Val d'Elsa från den 22. till den 29. september 2007.

Vi är jättenöjda med vår semester i Buliciano! Sjäva "byn" utgjordes av bara några få stenhus (de flesta ganska förfallna) mitt ute på landet, men längan med lägenheterna och trädgården/poolen på baksidan var väldigt fina. Man hade underbar utsikt mot åkrar och beteshagar, och det var lugnt och skönt. Personalen i receptionen var trevlig och tillmötesgående. Lägenheten vi hyrde (Etrusco) var alldeles lagom för fem personer och hade bra standard. Det kunde dock har funnits lite mer utrymme för klädförvaring och bord/bänkar. Vi saknade även lite utrustning i köket. Under de sista dagarnas regnväder läckte det in vatten på några ställen (takluckorna och dörren). Sista biten av vägen fram till huset var väldigt dålig, men trots att huset låg mitt ute på landet så var det inte särskilt långt till Colle di Val d'Elsa. Vi blev positivt överraskade när vi insåg att halva "Colle" låg högt uppe på en ås och var full av charmiga gamla hus. Många trevliga restauranger och en häftig, modern bar uppe på de gamla försvarstornen. För att komma till den gamla delen åkte man ända fram till Le Grazie och svängde av, ville man till den nyare delen kunde man svänga av tidigare. En mycket bra Coop-butik låg i den nyare delen. Landskapet runt omkring var jättevackert och det var nära till både San Gimigniano, Volterra, Sienna och Chianti. Vi kan varmt rekommendera en vistelse här. Några tips om
sevärdheter: San Gimigniano var en charmig bergsby med många butiker och mycket turister. Volterra var en annan charmig bergsby med en hel del butiker (många alabasterföremål). Vill man se en i stort sett intakt försvarsmur med 14 torn, så kan man åka till den pyttelilla byn Monteriggioni. Där fanns ett härligt torg med några butiker och restauranger. Vi kan även rekommendera de underbara bergsbyarna Montalcino, Pienza och Montepulciano som ligger lite längre bort.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 7 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Michael med familj från Uppsala i Sverige bodde på Buliciano i Colle Val d'Elsa från den 29. april till den 27. maj 2006.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med vår resa. Det boende vi bokade via er har levt upp till våra förväntningar (eller snarare förhoppningar) - och det med råge. Personalen på Buliciano har varit kalasbra och hjälpte oss utöver vad man rimligen kan kräva när vi fick problem med vår hyrbil. Boendet anser vi vara bra beläget för att via korta resor se det vi anser vara den finaste delen av Toscana.

Vad vi lärt oss till nästa resa är att ta med mer köksutrustning hemifrån (typ diskmedel, trasor m m) Eftersom man checkar in på en lördag em/kväll och det kan vara lite si och så med affärernas öppettider på söndagar kan det annars ta någon dag innan man kommer i ordning och det kan ju vara lite tråkigt om man ska stanna en vecka. För oss inföll dessutom den 1 maj den första måndagen under vår resa...

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2006
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map