Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Buliciano

 
Buliciano är inte tillgänglig i dagsläget
Buliciano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast sju kilometer utanför Colle di Val d’Elsa ligger den lilla gården Buliciano. Här produceras den goda toscanska fårosten pecorino, eller cacio, som de lokala invånarna ofta säger. På gårdens totala 120 hektar mark finns det också goda möjligheter för härliga vandringsturer.

Gården består av en rad mindre hus som en gång beboddes av bönderna som odlade och livnärde sig av marken. Idag är det inrättat totalt 6 lägenheter i två av husen. Lägenheterna är snyggt och rustikt möblerade. Alla lägenheterna har tvättmaskin och diskmaskin!

Läs mer om Buliciano

Gårdskomplexet är trevligt och största delen av tiden vill man nog tillbringa i den härliga trädgården, varifrån man har utsikt till den charmiga lilla byn Casole d’ Elsa, eller med att se de många spännande städer, kyrkor och borgar som finns i området. Varje lägenhet har sin privata trädgård med bord och stolar. En stor pool på 6 x 12 meter står även till gästernas förfogande.

Avstånd: Colle di Val d’Elsa 7 km, San Gimignano 17 km, Siena 27 km og Florens 50 km.

Dölj texten
 
 
search map