Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Borgo Santinovo

 
Borgo Santinovo är inte tillgänglig i dagsläget
Borgo Santinovo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast ca. 5-6 kilometer utanför den genuina medeltidsstaden Colle Val d'Elsa ligger den gamla gården Borgo Santinovo omgiven av vinmarker och olivlundar.

Produktion och pool

Utsikten över det klassiska toskanska landskapet är vackert och fridfullt. På gården produceras olivolja och vin som även går att köpa direkt vid "källardörren". I trädgården finns en 11 x 8 meter stor pool där du kan slappa efter en dag med utflykter.

Läs mer om Borgo Santinovo

Välkomnande värdskap

Värdfamiljen tar emot med öppen famn och gör allt de kan för att din semester ska bli lyckad. Det arrangeras gemensamma middagar under sommaren där gårdens egna vin står på menyn. Fråga på plats eller till oss Innan avresa vilka arrangemang som finns under din vistelse.

Lägenheter med egen uteplats

De fyra byggnaderna som gården består av rymmer totalt 12 lägenheter i olika storlekar. Lägenheterna är snyggt möblerade, i stor utsträckning med antika möbler. Alla har privata bord och stolar utanför dörren eller på en egen terrass. Här är bra plats mellan och omkring byggnaderna så man behöver inte känna sig inklämd eller ha andra gäster nära in på sig.

Läs om lägenheterna på Borgo Santinovo

Dölj texten
 
 
search map