Agriturismo i Colle Val d'Elsa i Toscana

Agriturismo Belvedere

 
Agriturismo Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colle Val d'Elsa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I grund och botten är det omöjligt för oss att sätta vårt betyg (solar) på detta ställe då det helt skiljer sig från andra.

Vill man bo i lägenheter med all modern komfort, nymålade väggar och inredning av bästa klass så ska man inte välja Agriturismo Belvedere. Men om man söker efter det autentiska, vill bo i en lägenhet på en "bondgård" där man bor som de gamla bönderna fortfarande gör i Toscana och där det finns både grisar, hästar, getter, kaniner och höns så kommer man att älska detta stället! Allt efter vad man söker kan man ge gården en eller fem solar.

Läs mer om Agriturismo Belvedere

Hela godset ägs fortfarande av Greve Raffaele Ceramelli Papiani vars familj har ägt gården i flera generationer. Greve Raffaele föddes i den ståtliga villan som han idag hyr ut till andra som bedriver restaurang och hotell verksamhet här. Han själv och hans hustru Renata sköter om gården tillsammans med deras son Lorenzo som har hand om vin produktionen. De har valt att inte renovera lägenheterna då de vill ge sina gäster en inblick i hur det var (och fortfarande till viss mån är) att en gång leva på landet i Toscana. Lägenheterna är och ska därför vara enkla, rustika, ja nästan grova. Har man aldrig besökt bönder i Toscana kan man inte heller värdesätta det, då blandningen av spartanska kök, antika möbler, fuktskador och fina gamla byggnader är så ursprunglig och äkta som den kan vara.

Vare sig man bor på själva gården eller i lanthuset Santa Filomena som ligger 400 meter från gården så kommer man få en absolut enastående upplevelse. Även om lägenheterna är enkla och slitna så finns det både pool (18 x 8 meter), tennisbana och uthyrning av mountainbikes. Vill man inte laga mat själv så finns det en trevlig restaurang i villan precis bredvid lägenheterna.

Greven och grevinnan har en bostad i Florens men då de inte bryr sig om livet i staden speciellt mycket tillbringar de istället största delen av tiden på gården. Man skulle nog aldrig tänka sig att Raffaele var aristokrat när man såg honom, men efter att ha tillbringat några minuter med honom så råder det inga tvivel om att han är av annan rang än oss andra. En sådan lugn, harmonisk och älskvärd gentleman möter man inte många gånger i livet.

Gården ligger nära avfarten från motorvägen Firenze - Siena vilket både är på gott och ont. Detta betyder att man på kort tid lätt tar sig till båda dessa städer samt Colle Val d’Elsa som endast ligger 3 km från gården. Även om motorvägen ligger nära gården så störs man inte av den, men den landsväg som leder till Colle Val d’Elsa ligger endast 60 meter från huvudbyggnaden och 200 meter från Podere Santa Filomena.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Belvedere

Dölj texten
 
 
search map