Villa i Civitella Val di Chiana i Toscana

La Quiete

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mellan dem båda sevärda städerna Siena och Arezzo samt 4 kilometer utanför den charmiga lilla staden Civitella in Valdichiana ligger denna praktfulla gård i ensamt majestät. Närmaste inköpsmöjligheter och restauranger finns ca. 1,5 km från huset medan det är 2 km till närmaste tågstation.

Stilren inredning

Husets imponerande 400 kvm har renoverats med respekt för den urspungliga stilen. I taket ser man dessutom dem traditionella träbjälkarna som bär upp den terracotta-sten som utgör både golv och tak. Inredningen är fin och stilren med både antika och modernare möbler. Runt om huset finns en stor trädgård med sköna trädgårdsmöbler, grillplats samt en pool på 12 x 6 meter.

Läs mer om La Quiete

Villa med 18 sovplatser:
- På första våningen finner man ett uppehållsrum med öppen spis, kök med utgång till altan (strax ovanför poolen) med trädgårdsmöbler, två sovrum med dubbelsäng, badrum / toalett samt ett rum med tvättmaskin. På andra våningen finns det fyra sovrum med dubbelsäng, två sovrum med två enkelsängar i varje samt ytterliggare tre badrum / toaletter.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map