Semesterbostad i Cinquale i Toscana

Residence La Pergola

 
Residence La Pergola är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Pergola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cinquale här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bara 4 km bort kan du delta i det roliga på Piazetta i Forte dei Marmi där du kan shoppa, äta middag på restaurang och njuta av den levande atmosfären. Du hittar även restauranger närmare längs vattnet i Cinquale och stranden Lido där du kan hyra solstolar och parasoller. Närmaste mataffär ligger ca. 2 km bort.

Där de intellektuella brukade ses

Cinquale, Ronchi och Poverome var en gång de utvalda mötesplatserna för den italienska "intelligentzia". Idag har tyvärr närvaron av dessa litterära och artistiska giganter nästan förvunnit. Nu är det istället Residence La Pergola som tar upp den mark där de intellektuella brukade träffas efter andra världskriget, inklusive poeter som Calvino, Carr, Calamandrei, Pannunzio, Gattuso, Ungaretti och Bobbio. Här bor du alltså på en viktig historiskt plats där många spännande diskussioner ägt rum.

Läs mer om Residence La Pergola

4400 m² trädgård med pool

Det gamla hotellet har ersatts av nyare byggnader som är omringade av en välskött trädgård där du kan koppla av under träden eller sola vid poolen. Det finns en reception, en hiss och parkering. Du kan även hyra cyklar här och spela en runda tennis på tennisplanen. Lägenheterna är välanpassade för personer med funktionshinder och ytorna är stora och lätta att ta sig fram på.

Lägenheter med en balkong, terrass och privat trädgård

Det finns totalt 29 lägenheter spridda över 3 våningar. Även om den officiella klassificeringen endast visar 2 stjärnor, är lägenheterna mycket bättre rustade än vad du normalt kan förvänta dig av ett hotell med 2 stjärnor- de har Wi-Fi, en tvättmaskin, ett pentry med två kokplattor, mikrovågsugn, ugn och en diskmaskin och satellit- TV. Det finns en bäddsoffa i vardagsrummet som kan användas av barn under 12.

Lägenheterna på Residence La Pergola

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna är ca.. 45 m² och ligger antingen på andra eller tredje våningen. De består av ett vardagsrum med pentry (2 kokplattor, mikrovågsugn, diskmaskin och ugn), en bäddsoffa och satellit-TV, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch och hårtork. Lägenhetens faciliteter inkluderar en balkong.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheterna är ca.. 45 m² och ligger antingen på andra eller tredje våningen. De består av ett vardagsrum med pentry (2 kokplattor, en mikrovågsugn, en diskmaskin och en ugn), en bäddsoffa och satellit-TV, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch och en hårtork. Lägenhetens faciliteter inkluderar en terrass på ca. 40 m², delvis täckt med bord och stolar.

Tvårumslägenhet- 2/4 sovplatser (med trädgård)

Lägenheterna är ca.. 45 m² och ligger på bottenvåningen. De består av ett vardagsrum med pentry (2 kokplattor, mikrovågsugn, diskmaskin och ugn), bäddsoffa och satellit-TV, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch och hårtork. Lägenheten har en privat trädgård med bord och stolar och parasoll.

Dölj texten
 
 
search map