Villa i Cinigiano i Toscana

Casa Sant'Anna

 
Casa Sant'Anna är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Sant'Anna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Toscana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Sant'Anna ligger ca. 5 km utanför Cinigiano på vägen från det platta Maremma-området mot Amiataberget och Siena. Det söta värdparet, Anna och Dino, har inrett huset som om det vore deras eget hus, så stämningen är mycket trevlig och rummen mycket rymliga.

Från huset har man utiskt över dalen och till de höga kullarna bakom, var det finns ett gammalt vinslott. På husets sida finns en simbassäng och trädgård, varifrån man kan njuta av utsikten över dalen medans man tar ett dopp i det förfriskande vattnet. Bassängen är 10 x 5 meter, med ett djup på mellan 110 och 170 cm.

Läs mer om Casa Sant'Anna

Villa med 13 sovplatser:
- På första våningen finner man ett mycket stort uppehållsrum med kokvrå, matbord och soffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar som kan slås ihop, samt badrum med dusch och toalett.
- På andra våningen finns två rum med dubbelsäng och enkelsäng, som båda har sitt eget badrum/toalett, samt två förbundna rum, varav det ena har en dubbelsäng och det andra en enkelsäng; dessa två rum delar ett och samma badrum/toalett.

Huset ligger i lugna omgivningar och kan rekommenderas till de som önskar en semester helt för sig själva och som klarar sig utan att ha en bagare runt hörnet. Det är cirka 5 km till närmsta inköpsmöjligheter. Fru Anna kommer gärna, mot betalning, och förbereder frukost i det gemensamma uppehålls- och matrummet som finns på första våningen. Kommer man hit under våren eller hösten, finns det också möjlighet att slappna av framför den öppna spisen i uppehållsrummet. Här finns en övertäckt parkeringsplats och gemensam tvättmaskin. Precis bredvid huset ligger Anna och Dinos restaurang så om man önskar äta en god tillagad Toscansk middag så behöver man inte gå långt.

Dölj texten
 
 
search map