Villa i Chiusi i Toscana

Poggio Falcone

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Denna ståtliga villa ligger högt placerad i landskapet på toppen av en kulle nära Trasimenersjön och dess charmiga "huvudstad" Castiglion del Lago.

Besök Chiusi

Den mycket okända staden Chiusi som utöver sitt trevliga centrum erbjuder flera trevliga matställe och utmärkta tågförbindelser till bl.a. Rom och Siena ligger endast 8 km bort. Chiusi har dessutom de bästa inköpsmöjligheter då den närmsta landsbyn Porto (1 km) endast hara en dagligvarubutik och en restaurang.

Läs mer om Poggio Falcone

Bo nära ägarna

Den 600 m² stora villan omges av en skuggig trädgård med den stora pool på 12 x 6 meter. En bit längre ner på villans grund bor ägaren som endast kommer upp för att rengöra poolen eller om gästerna har behov för hjälp.

Klassisk och traditionell inredning

Villans fasad har inte genomgått några stora förändringar sedan 1800-talet men inomhus har den blivit renoverad från golv till tak under 1970-talet. Idag skulle nog många föredra en mer klassisk inredning men den gången de engelska ägarna renoverade villan var den verkligen modern!

Villan på Poggio Falcone

Villa m. privat pool

Villan är fördelad på tre våningar och är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin och självständig värmeanläggning. - På första våningen finner man ett kök med matplats och eldstad, uppehållsrum med öppen spis, utgång till terrassen vid poolen, sovrum med två enkelsängar, två sovrum med dubbelsäng (ett med extra enkelsäng). Alla tre sovrum har eget en suite- badrum. Dessutom finns det en toalett samt ett tvättrum med tvättmaskin och garage. - På andra våningen finns det ett ljust uppehållsrum, sovrum med dubbelsäng och utsikt över sjön, korridor med enkel bäddsoffa, två badrum (ett med badkar), sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. - Från uppehållsrummet leder en murad trappa upp till takvåningen där det finns ett stort uppehållsrum samt ett sovrum med dubbelsäng och tillhörande badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Poggio Falcone

Läs personliga omdömen av Poggio Falcone som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Poggio Falcone. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Poggio Falcone

Vi hade en supervistelse på Poggio Falcone. Vi var en familj på 17 personer, unga som gamla. Det var väldigt varmt och poolen blev flitigt använd. Vi bad värdparet om några extra fläktar till sovrummen då det saknades aircondition. Vi hade totalt 5 fläktar, men det kunde gott funnit ytterligare några.
Annars fungerade allt och grillen var fantastisk. Vi är supernöjda med vistelsen.
Killarna i familjen åkte på många fina cykelturer, och de skört väldigt över deras utflykter.

Läs mer

Bedömning av Poggio Falcone

Läs mer

Bedömning av Poggio Falcone

Läs mer

Bedömning av Poggio Falcone

Läs mer

Bedömning av Poggio Falcone

Läs mer

Bedömning av Poggio Falcone

Läs mer
 
search map