Agriturismo i Chiusi i Toscana

Agriturismo San Gregorio

 
Agriturismo San Gregorio är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo San Gregorio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chiusi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Om du letar efter en lugn och avkopplande semester i sköna, gröna omgivningar, där du är omgiven av ståtliga vinrankor, då kan detta vara ett bra alternativ. Den familjedrivna gården, som har lång historia tillbaka till 1700-talet, bjuder inte bara på genuinitet utan även gästvänlighet. Här pratar vi om ett Toscana som hälsar dig varmt välkommen.

Här är vinet i fokus

På San Gregorio är vin en viktig del av vardagen och du som gäst har möjlighet att besöka cantinan och få vinprovning. Gården, som är på ca 120 hektar, producerar röda och vita viner, vin santo samt olivolja. Chianti Colli Senesi DOCG har man producerat sedan 1956. Du kan också besöka gårdens stall där de föder upp den berömda grisen cinta senese. Förutom gårdens egna sevärdheter kan de på förfrågan ordna guidade turer inom konst, historia och gastronomi. Som gäst på gården har du en vintur (besöka vinfälten och cantinan) inkluderat i priset.

Läs mer om Agriturismo San Gregorio

Du kan göra trevliga utflykter

Förutom sköna promenader (som t.ex nordicwalking) och cykelturer i området kan du göra flera trevliga dagsutflykter. Florens är en stad du inte bör missa, liksom Siena. På närmre håll har du de omtyckta städerna Montepulciani, Chianciano och Pienza. Eftersom du befinner dig i närheten av den umbriska gränsen kan du även ta en runda in i grannregionen och besöka dess underbara små städer och byar, så även Trasimenosjön.

När du känner för total avkoppling kan du stanna kvar på gården och traska bort till den lilla insjön som ligger lummigt inbäddad och där du kan fiska från en liten träbrygga. Eller så slå du dig ner i en av de solstolar du hittar vid gårdens vackra och naturliga biologiska pool (utan klor). Här finns både dusch, omklädningsrum och toalett samt möjlighet till barbeque om hungern faller på.

Du kan hyra samtliga lägenheter

På Agriturismo San Gregorio finns endast fyra lägenheter. Stella, Poldo och Pina som är de vi kallar lägenhet med 2 sovrum ligger i huvudbyggnaden medans Casina ligger i ett separat hus och är i två plan. De har alla samma faciliteter som aircondition, Wi-Fi och TV. Du kan även hyra hela huset dvs samtliga lägenheter och på så vis få privat pool.

Lägenheterna på Agriturismo San Gregorio

Lägenhet (Stella) m. 2 sovrum

Dessa lägenheter ligger i huvudbyggnaden och har ett kök, ett sovrum med dubbelsäng med badrum och ett sovrum med twinbäddar och badrum. Ca 49 m²

Lägenhet (Poldo) m. 2 sovrum

Dessa lägenheter ligger i huvudbyggnaden och har ett kök, ett sovrum med dubbelsäng med badrum och ett sovrum med twinbäddar och badrum. Ca 49 m²

Lägenhet (Pina) m. 2 sovrum

Dessa lägenheter ligger i huvudbyggnaden och har ett kök, ett sovrum med dubbelsäng med badrum och ett sovrum med twinbäddar och badrum. Ca 49 m²

Lägenhet (Casina) m. 2 sovrum

Denna lägenhet ligger i separat hus vid den gamla cantinan. Här finns ett kök, och matrum, litet rum med kamin, litet badrum med WC. En trappa upp finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med twinbäddar och badrum med dusch. Lägenheten har privat uteplats med grillmöjlighet. Ca 95 m²

Dölj texten
 
 
search map