Omdömen från Agriturismo Flora
 
Agriturismo Flora är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Flora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chiusi della Verna här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vackert, fridfullt och långt ute på landet

När man kommer till Agriturismo Flores hälsas man hjärtligt välkommen av ställets ägarinna, Flora. Allt försegår på italienska och kroppsspråk, och även om vi inte på något sätt pratar italienska, så förstod vi snabbt det praktiska. Flora är mycket tillmötesgående och hjärtlig, inget tvivel om saken!

Stället ligger vackert på en sluttning med fantastisk utsikt över bergen. Utsikten från alla myrhörnen, och inte minst från poolområdet, är fantastisk. Här kan tänkarna finna ro och kroppen vila. Poolen och området vid den är fint och välskött, där är både solstolar och liggstolar, och inget problem med platsen.

Lägenheten Mirtillo, där vi bodde, är bra utrustad, fint inredd och i fin standard. Enda minus är dubbelsängen - aldrig har vi upplevt en så hård och obehaglig madrass, det kändes nästan som en träbänk än en madrass, och vid varje rörelse knakade den enormt högt. Detta var absolut inte ett plus för en bra semester.

Stället är trevligt och barnvänligt, men då där endast är några få lägenheter, får man bara hoppas på att de andra gästerna inte störs av barnen. Det kan vara utmanande, men så är det nog på många platser.

Flora är en mycket rar och tillmötesgående värdinna. Vid ankomst hade hon ställt en liten korg med mjölk, kaffe, frukt och liknande till oss, och flera gånger under veckan, stod det färska grönsaker och frukt till oss vid vår dörr. Trevligt och verkligen läckert. En kväll bjöds alla gäster in på en klassisk toscansk middag - så gott och otroligt trevligt.

I området finns det klassiska sevärdheter, vackra städer, flotta kyrkor, och god mat. En unik upplevelse är att besöka klostret "Santuario della Verna". Det kan inte beskrivas, utan måste upplevas! Det är inte alls en turistattraktion, utan en plats till pilgrimerna åker för att komma nära Gud. Många italienare åker hit på grund av friden, vilket man förstår när man varit där.

En annan sak som präglar området, är möjligheten att köra MC, landsvägscykel och mountainbike. Vägarna är perfekta för MC och cykel, medan det i Nationalparken är möjligt att köra MTB. Det står två cyklar på Agriturismo Flora, som fritt kan lånas, men dessa är dock endast bra till småturer.

Det finns inte många restauranger i närheten, dock finns det några i Chiusa de la Verna och en bra och billig pizzeria på toppen av berget då man kör vidare genom staden. Strålande pizzor till ett bra pris.
Bibienna ligger 25 min bort, här finns både Coop, Lidl och många andra butiker. Det är också här du hittar de bästa gelateriorna och närmaste handelsliv.

Allt i allt, är Agriturismo Flora ett härligt ställe med massor av ugn och ro, en vacker utsikt, härlig pool och en hjärtlig värdinna.

Agriturismo Flora
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Flora
Lägenhet m. 2 sovrum (Mirtilio)

Dubbelsäng inte bra. Madrassen orimligt hård.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Agriturismo Flora
 
search map