Agriturismo i Chiusi della Verna i Toscana

Agriturismo Flora

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Få platser i Toscana inbjuder i denna grad till vandring som bergen i Casentinodalen. Naturen är outforskad, luften ren och frisk och här finns flera möjligheter för att utforska vandringsstigarna. Det ger en skön känsla i kroppen när ni sätter er till bords, för koket är som alltid i bergen rikt och rustikt med vällagade rätter.

Njut livet i det fria

Förutom goda lekmöjligheter för barnen finns här även grill och uppvärmd stenugn som gästerna kan använda. Maten kan man njuta av på de övertäckta utomhusområdena med bord och stolar. Ställets ägare, Signora Flora, erbjuder under sommaren, ekologiskt odlade grönsaker från sin köksträdgård.

Läs mer om Agriturismo Flora

Vandring för alla

Agriturismo Flora är en sann oas och balsam för själen. Från stället går det mindre stigar runt i området var vilda blommor och plantor har funnit sin naturliga plats. Inte långt härifrån ligger naturreservatet ”Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi”, var man finner stället Santuario della Verna - en av kristendommens allra heligaste platser. Avstånden till Arezzo är ca. 45 km och till Florens är det ca. 70 km. Du kan även vandra på stigarna, men det kan också bli för mycket då en av Italiens längsta vandringsleder på över 500 km passerar Chiusi della Verna!

Ordentliga och rustika lägenheter

Stället har totalt fyra lägenheter, av vilka In-Italia hyr ut två. Lägenheterna är smakfullt inredda och möblerade och har alla satellit-TV. Stället har en tvättmaskin.

L√§genheterna på Agriturismo Flora

Lägenhet m. 2 sovrum (Mirtilio)

ligger på andra våningen, som nås via en inomhustrappuppgång. Lägenheten är på 50 m² och består av uppehålls-/matrum med kokvrå och kamin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med jacuzzi.

Lägenhet m. 2 sovrum (Mora)

En utomhus trappa leder upp till lägenheten Mora, som ligger lite upphöjt över markplan. Lägenheten är på 50 m² . Utöver en liten övertäckt terrass med bord och stolar, har lägenheten uppehålls-matrum med kokvrå och kamin, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map